Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Ezért válaszd a gyártót a forgalmazók helyett!

Ezért válaszd a gyártót a forgalmazók helyett!

Egy felújítás vagy egy építkezés rengeteg komplikációval és kiadással járhat. Emiatt a folyamathoz szükséges dolgokat olyan helyről érdemes beszerezni, ahol a lehető legjobb szolgáltatást kapjuk a pénzünkért. A tapasztalatunk szerint ilyenkor mindig érdemes olyan cégtől vásárolni, akik gyártói is a termékeiknek. Ebben a cikkben elolvashatod, miért.

Különleges igényeket is tudnak teljesíteni

Előfordulhat, hogy megtetszik neked egy termék, de egy kisebb-nagyobb változtatással sokkal jobban illeszkedne az igényeidhez. Ebben az esetben egy „sima” forgalmazó cég a legtöbbször nem tud neked segíteni. Viszont egy olyan cég, ami a gyártója is a termékeinek, teljesíteni tudja a kéréseidet.

Azt is hozzátennénk, hogyha egy forgalmazó cég vállal különlegesebb kéréseket, azt is hosszabb ideig tart kivitelezni, hiszen plusz idő, mire felveszik a gyártóval a kapcsolatot. Ezzel szemben azok a cégek, akik gyártói is a kínálatuknak, szinte egyből el tudják kezdeni a gyártási folyamatot.

Nagyobb szakértelem

A gyártó cégeknél általában olyan szakemberek dolgoznak, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek az adott területen. Ezáltal, ha bármilyen kérdésed van, megbízható segítséget tudsz kapni a vásárlásnál.

Terjedelmes raktárkészlet

Azok a cégek, akik gyártói is a termékeiknek, sokkal nagyobb raktárkészlettel rendelkeznek, mint a forgalmazó cégek. Ennek az az oka, hogy a legtöbb esetben a forgalmazó cégek csak pont annyi terméket rendelnek be, amennyi feltehetően az adott időszakban eladásra fog kerülni.

Ezzel szemben a gyártók folyamatosan és nagy mennyiségben termelik termékeiket, ezáltal soha nincsenek kifogyva az árukészletből. Továbbá a nagymértékű gyártás és a gyártótól való egyenes úton történő eladás egy másik előnyt is automatikusan hoz magával: az alacsony árakat.

Olcsóbbak a termékek

A gyártó és a vevő között nem áll forgalmazó cég, ezért a forgalmazó cég munkálatainak a költségeit nem tartalmazzák a termékek. Ezáltal sokkal alacsonyabbak lehetnek az árak a gyártó cégnél.

Könnyebb a kommunikáció

Ez is forgalmazó cég hiányának az eredménye, hiszen a vevő és a gyártó között egyszerűbb a kommunikáció. Nincsen olyan tényező, ami belezavarhat ebbe a folyamatba, így sokkal kevesebb lehet a félreértés. Ez nagyobb vásárlói elégedettséget eredményezhet hosszútávon.

Építkezés vagy felújítás előtt állsz, és nem tudod, honnan szerezd be a szükséges dolgokat? Ez esetben hozzánk is fordulhatsz! Kínálatunk széles skálát fed le, több kategóriában is válogathatsz.

Legyen szó…

  • ablakokról,
  • beltéri ajtókról,
  • bejárati ajtókról,
  • redőnyről, vagy egyéb árnyékoló eszközökről,
  • garázsajtókról,
  • vagy nyílászárókról, az Aranyablaknál minden bizonnyal meg fogod találni azt, amit keresel.

Amennyiben mellettünk döntesz, olyan előnyöket élvezhetsz, mint…

  1. a 34 belföldi üzlettel rendelkező bolthálózatot, ami miatt nem kell órákat utaznod a legközelebbi üzlethez;
  2. a 25 éves tapasztalatot ajtó-ablak kereskedelemben, aminek segítségével bármikor el tudunk téged látni szakmai segítséggel, munkatársaink műszaki kérdésekre is fel vannak készülve;
  3. a legkorszerűbb gépsorokon gyártott kínálatot, amelyek szigorú ellenőrzésnek lettek alávetve;
  4. a több profil- és színvariációból álló választékot, hiszen gyártó révén egyedi kéréseket is tudunk teljesíteni;

Felkeltettük az érdeklődésedet? Ez esetben nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás