Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Ezért jó a karcvédett beltéri ajtó

Ezért jó a karcvédett beltéri ajtó

A gyerekbiztos nyílászárók kiválasztásáról már cikkeztünk korábban, most ideje górcső alá venni az ajtókat. A jól megválasztott beltéri ajtó nem csak a család épségét képes megőrizni, de ráadásul mindig ápolt, megnyerő külsőt kölcsönöz a lakásnak. A karcvédett ajtók remekül ellenállnak a különféle sérüléseknek és a legváltozatosabb kivitelben érhetőek el.

Karcvédett ajtó otthon

A karcvédett nyílászárók különös gonddal, folyamatos préseléssel és különleges borítással készülnek. A melamin bevonat mellett faerezetet idéző mintával is el vannak látva a jó megjelenés érdekében és üveges verzióban is kaphatóak.

Ezek az ajtók kifejezetten jól ellenállnak a nagyobb családok kihívásainak. Az eleven, soha nem nyugvó gyerekek a játék hevében gyakran nekiütköznek a berendezésnek, megkarcolják vagy akár még el is színezik azokat. Bevonatának köszönhetően mindezek a hatások meg sem kottyannak az ajtónak, mindamellett könnyedén tisztítható is.

A lakásban élő állatok is gyakori probléma-források. Karmolások, rágcsálás, szennyeződés – csak néhány példa azokból a kihívásokból, amelyeknek a kedvencek kitehetik a bútorokat. Egy kellően erős ajtó viszont bírja a gyűrődést velük szemben is.

Különleges kihívások

Abban az esetben is érdemes megfontolni a karcvédett ajtók beszerzését, ha nem otthoni felhasználásra szánjuk. Irodaházakban, szállodákban és egyéb, szolgáltatást nyújtó épületekben a kopásállóság és kellemes dizájn nem elhanyagolható tényező.

Az ajtócsapkodás, a változékony hőmérséklet és a vízállóság semmiképpen sem elhanyagolható szempontok ilyen esetekben. Ha az ügyfelekre jó benyomást szeretnénk tenni, akkor nagy hangsúlyt kell fektetni a belterek ápolt és dekoratív arculatára. Az enteriőrrel harmonizáló, mégis strapabíró nyílászáró kulcsfontosságú lehet!

A CPL ajtók sokoldalú felhasználhatóságuk és kedvező áruk miatt remek választásnak bizonyulhatnak a legtöbb vásárló számára. Erősen igénybevett helyszíneken az egyik legjobb elérhető megoldást nyújtják.

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás