Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Egyedi beltéri ajtót szeretne? Tervezze meg!

Egyedi beltéri ajtót szeretne? Tervezze meg!

Bizonyára mindannyian találkoztunk már azzal a jelenséggel, amikor van egy elképzelésünk arról, mit szeretnénk, csak épp hiába nézzük végig ezer meg ezer üzlet vagy webáruház kínálatát, nem találjuk. Bosszantó, igaz? A legtöbbször ennek az a vége, hogy az illető megunja a nézelődést, és vagy vesz valamit, ami szembejön vele, csak legyen már ennek vége, vagy nem vesz semmit, és hagy mindent a régiben.

Beltéri ajtókkal is gyakran ez a helyzet: hatalmas a kínálat, de ha határozott elképzelésünk van arról, mit szeretnénk, nem biztos, hogy pont olyat fogunk találni. Kézenfekvő megoldás lehet az ajtó tervezése, de ez nem mindenkinek egyszerű: vannak emberek, akiknek látniuk kell a kész ajtót, hogy el tudják képzelni, hogy fog mutatni, nem mernek csak egy gondolat alapján belevágni a tervezésbe.

 

Segít az ajtótervező

Van egy megoldásunk erre a problémára: az ajtótervező. Ennek segítségével az összes elérhető ajtótípus, és a különböző tulajdonságok tetszőleges kombinációjával kipróbálhatja, hogy az Ön által elképzelt ajtó vajon tényleg jól fog-e kinézni. A tervezőben még a fal színét is beállíthatja olyanra, amilyen az otthonában van, így tényleg valósághű környezetben láthatja az ajtót, nem nyúlhat mellé a színnel sem. 

 

Minden apró részletet külön kiválaszthatunk: az ajtó típusát, színét, de még az üvegezés mintáját is. Különböző kilincseket tehetünk az ajtóra, hogy megnézzük, melyik mutat a legjobban. Amennyiben üvegezett ajtó mellett döntünk, próbálgathatjuk, hogy az üvegezés milyen formában néz ki a legjobban, hogyan helyezkedjenek el az üveglapok.

 

Az ajtótervezővel így gyakorlatilag belepróbálgathat ajtókat a saját lakásába. Ha elmondás alapján elképzelni nem is tudja, hogy nézhet ki az adott ajtó az Ön nappalijában, az ajtótervező megmutatja, így garantáltan olyan döntést hozhat, amit nem fog megbánni. Bármilyen ajtót álmodik meg magának, mi garantáltan el tudjuk Önnek készíteni, így olyan beltéri ajtói lesznek, amik teljes mértékben megfelelnek az ízlésének.

 
Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás