Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Dekorfóliás beltéri ajtók - készletkisöprő akció!

Dekorfóliás beltéri ajtók - készletkisöprő akció!

A beltéri ajtóknak komoly esztétikai szerepe van a lakásokban, ezért a legtöbb ember igen nagy figyelmet fordít a kiválasztásukra. Természetesen rengeteg különböző fajta beltéri ajtó létezik, és a kivitelezésnél igyekszünk ügyelni arra, hogy az ajtók ne „csak” jó minőségűek, strapabírók és biztonságosak legyenek, hanem mutatósak is.

Akinek fontos, hogy néznek ki beltéri ajtói, ugyanakkor viszonylag olcsón szeretné megúszni a nyílászárók vásárlását, annak kitűnő választást jelenthetnek dekorfóliás beltéri ajtóink. A nálunk gyártott dekorfóliás beltéri ajtók nemcsak dekoratívak, de nagyon jó minőségűek és időtállóak is, garantáltan nem bánja majd meg a választást!

Rengeteg variáció és szín!

A dekorfóliás beltéri ajtók nagy előnye, hogy szinte minden elképzelhető színben és típusban kaphatók, így nem fordulhat elő, hogy nem talál olyat, ami az Ön számára a leginkább megfelelő! Ez az ajtótípus nem véletlenül népszerű: sokkal szebb, mint egy hagyományos beltéri ajtó, ugyanakkor legalább annyira strapabíró. Kezdésnek ajánljuk az ajtótervező használatát a látványtervek elkészítéséhez.

Hogyan válasszuk ki az ajtót?

Honlapunkat böngészve láthatja, hogy igen széles a kínálatunk dekorfóliás beltéri ajtók tekintetében. Különböző színű és mintázatú ajtók állnak rendelkezésre, emellett van köztük üveges és tömör változat is. Emellett most a készletkisöprő akció keretein belül rendkívül jutányos áron juthatunk hozzá a kiszemelt darabokhoz.

Stílusok összeállítása

Amikor választ, figyeljen arra, hogy az ajtó harmonizáljon a környezetével: érdemes igazítani a színét a többi nyílászáróhoz, esetleg a padló vagy a bútorok színéhez és mintájához, így minden helyiség valóban egységes képet alkot majd. Az üvegezés már egyéni ízlés kérdése, illetve azt is érdemes figyelembe venni, hogy mennyire szeretnénk az adott helyiségből kiiktatni a beszűrődő fényeket.

Kilincsek

Beltéri ajtók esetében lényeges szempont az is, hogy a nyílászáró milyen funkciót tölt majd be. Ez dönti el ugyanis, hogy szükség lesz-e kilincsre, és ha igen, melyik fajtára. Szintén különbség, ha az erkély ajtóhoz, a bejárati ajtóhoz keresel valamilyen biztonságosabb megoldást, mert ezek az ajtók általában nagyobb terhelésnek is vannak kitéve, mint egy szobaajtó.

Segítünk a legjobbat választani!

Általánosságban, mivel az ajtó a lakás díszeként funkcionálhat, érdemes minden ajtórésbe ajtót, tolóajtót szerelni, hiszen, ha jól sikerül összehangolni a színeket, akkor ez önmagában is feldobja a falat, a szobát.

Ha műszaki információkra, egyedi árajánlatra, vagy személyes megtekintésre van szükség a választáshoz, szívesen segítünk az oldalon, vagy valamelyik szaküzletünkben, hiszen munkatársaink hozzáértő módon és minden információval állnak rendelkezésre.

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás