Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Cserebere télen, fagyban? Naná!

Cserebere télen, fagyban? Naná!

Azt gondoljuk, hogy ez minden esetben hosszadalmas, nagy felfordulással, sok szellőztetéssel járó folyamat és inkább bele sem vágunk, amíg nem melegszik az idő.  Vagy csak azt gondoljuk, hogy télen nem kivitelezhetők a munkálatok, nem kötnek a ragasztók, kötőanyagok stb…, pedig ez nem így van.

Miért cseréljünk télen nyílászárót?

De miért várjunk tavaszig, ha ebben az időszakban számos kedvező akciót találunk, melytől elesünk, ha a következő melegebb időszakot várjuk. Érdemes körülnézni kicsit és ajánlatot, szakvéleményt kérni, hogy tisztábban lássunk! Szakmai csapatunk készséggel áll a rendelkezésére.

Jellemző, hogy a kivitelező cégek a téli, nem szezonális időszakban vásárolják meg az alapanyagokat, hiszen ilyenkor a nyílászáró kereskedések is próbálnak nagyobb kedvezményeket adni. Magánszemélyként szintén kihasználhatjuk ezeket a lehetőségeket, ha a téli időszakban csapunk le a kedvezményekre!

Milyen extra kedvezményeket kaphatunk?

Ebben az időszakban sokszor extra ajándékhoz is juthatunk. Akár ajándékba kaphatunk extrákat vagy alacsonyabb kategóriás termék árában prémium terméket gyártunk Önnek. Ezek mind olyan kedvezmények, melyek jelentős megtakarítást eredményezhetnek. Aktuális akcióinkról érdeklődjön az üzleteinkben.

Megtakarításunkat azonnal érezhetjük mind a pénztárcánkon, mind a bőrünkön. Azonnal érezhetjük, hogy nincs huzat, nem fázunk, és a gázszámlánkon is kisebb összeggel találjuk szembe magunkat.  Attól sem kell tartanunk, hogy télen nem lehet szakszerűen elvégezni egy beépítést, hiszen megvannak azok az anyagok, melyekkel ugyanolyan minőségű munkát tudnak végezni, mint bármely szezonban.

Ha félünk, hogy hetekig szellőztetni kell emiatt…

Nem kell komolyabb lehűléssel sem számolnunk a lakásunkban, mert egy szakértelemmel rendelkező, precíz beépítő brigádnak nem tart több időbe kicserélni a nyílászárókat, mint egy alapos szellőztetés. Ami valljuk be, bőven vállalható, apró kellemetlenség a hosszútávú haszon érdekében.

Ön mikor ér rá inkább?

A nyári időszak kedvez ugyan a teljeskörű felújításoknak, de ha a nyílászárók cseréje későbbre marad, nem kell kétségbe esni, ugyanis ahogy mondjuk, gond nélkül elvégezhetők ezek a munkák az őszi- téli hónapokban is. Jó pont tehát, hogy nem kell minden áron tartani az időtervünket, ha a nyári munkák, vagy épp családi utazások során megcsappantak az erőforrások, vagy nem találtunk szabad szakembert.

A nyaralások, a koraőszi szabadságolások, a gyerekek iskolakezdése, december végén az ünnepi készülődés, családlátogatás is indokolhatja, hogy a nyár végi, őszi időszakban is a pihenésre, kikapcsolódásra, családra fókuszáljunk.

Ha már gördülékenyen mennek a dolgok a suliban, befizettük a tanulmányi kirándulások, a szakkörök árát is, és nagyjából látjuk a költségvetésüket, akkor ráérünk a téli időszakban, mondjuk december elején, vagy januárban kicserélni az ajtót, ablakot.

Egy igényfelmérés, árajánlat kapcsán Ön is egyszerűen kiderítheti, pontosan milyen feltételekre számíthat. Szakembereink szívesen segítenek Önnek abban, hogy a végeredményben örömüket leljék és ne kellemetlenséggel járó, hosszadalmas folyamatként éljék meg egy felújítás munkálatait.

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás