Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Családbarát megoldás a karcvédett beltéri ajtó

Családbarát megoldás a karcvédett beltéri ajtó

A beltéri ajtók kiválasztása komoly dilemmát jelenthet azok számára, akik kisgyermekes és/vagy kisállattal rendelkező családban élnek. Ebben az esetben ugyanis olyan darabot kell választani, ami amellett, hogy strapabíró, a használókra sem jelent kockázatot.

A nyílászárók komoly kihívásoknak vannak kitéve abban az esetben, ha a rendeltetésszerű használat mellett szaladgáló lurkók, játékos kedvű ebek vagy éppen sértődött macskák céltáblájává válnak. Ezekben az esetekben ugyanis hamar búcsút mondhatunk az esztétikus és jó állapotú ajtóknak és ablakoknak.

Búcsút inthetünk a karmolásoknak

A karcvédett beltéri ajtók egy speciális réteggel vannak ellátva, amely ellenáll a karmolásoknak, az időjárás viszontagságainak, de még akár a cigarettának is. Ennek köszönhetően a megpróbáltatások közepette a nyílászáró nem rongálódik, és sokáig megőrzi állapotát.

Mindez ráadásul nem gátolja az egyedi megjelenést sem. Az ajtók változatos színekben és mintákban is elérhetőek, így könnyedén alkalmazkodnak a lakás már meglévő arculatához. Sőt, akár fémintarziával is kérhető, ami igazán elegáns és egyedi megjelenést kölcsönöz majd a lakásnak.

A biztonság szolgálatában

A karcvédett ajtók kérhetőek üvegezett kiadásban is. Ebben az esetben sem kell attól tartani, hogy egy váratlan baleset következtében üvegszilánkokkal és az ezzel járó sérülésekkel kelljen számolni. Biztonsági üveg választása esetén ugyanis ugyanazzal az ellenálló képességgel számolhat, mint a tömör darabok esetében.

A tisztításuk is egyszerű, mivel egy tisztítószeres ronggyal áttörölve könnyedén eltávolíthatóak róla a szennyeződések, ujjlenyomatok, de akár még a gyermekek firkái is. A gyerkőcök felnőnek, az ajtó viszont szerencsére marad és a régi fényében tündököl majd

A karcvédett beltéri ajtók hosszú távú befektetést jelentenek, hiszen kopásálló felületükkel könnyedén ellenállnak az idő vasfogának is. Ha szeretnéd megrendelni új nyílászáróidat, lent kérhetsz árajánlatot.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás