Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Craft beltéri ajtók, jó áron és minőségben

Craft beltéri ajtók, jó áron és minőségben

Beltéri ajtó vásárlása során a rengeteg rendelkezésre álló lehetőség tengerében a nagy kérdés az, hogy milyet válasszunk? Ez nem mindig olyan egyszerű, hiszen nemcsak az árára és minőségére kell gondolni, hanem arra is, hogy mennyire illik az adott helyiségbe. Például, ha kevés a természetes fény, előnyös lehet egy üvegezett belső ajtó, míg egy hálószoba esetében nyilvánvalóan a tele ajtó az ajánlott. Craft beltéri ajtóinkat neked ajánljuk, amennyiben az alacsony árkategóriás termékeink közül válogatnál, ahol a kiváló ár-érték arány minőséggel is párosul.

Akár egy szobaajtóra vagy egy konyhaajtóra van szükség, akár az irodában, akár az otthonunkban kell egy új ajtó, nekünk számtalan opciónk van. Például a Craft beltéri ajtóink a legkedvezőbb árú ajtótípusaink közé sorolhatóak, amelyek nyomott mintázatának és faerezett felületének köszönhetően igazán kellemes és dekoratív hatást eredményeznek. Többféle kivitelben és mintában megtalálhatóak.

Most lássuk, hogy mit is takar pontosan a Craft beltéri ajtó!

A nyomott mintás lemezelt ajtók paraméterei

Bár a Craft lemezelt ajtók lucfenyőből készülnek, az ajtó lapja papírrács betétes. A lemezelt eljárás egyik nagy előnye, hogy a fánál tömörebb anyagot kapunk, ami azt jelenti, hogy kevésbé fog deformálódni, megőrzi eredeti méretét. Hasonló funkciót tölt be a 3 ajtópánt is, amely stabil tartást biztosít az ajtónak.

Stabil szerkezet, diszkrét hatás

Ezek az ajtók három különböző kivitelben kaphatóak, ami lehet:tele,

  • félig üvegezhető (FÜV),
  • teljesen üvegezhető (MÜV).

Továbbá a lemezelt ajtók mintázatukat illetően lehetnek fehérek, alap mázolt faerezetesek, vagy sima mintás kivitelűek, a vásárló ízlése alapján. A mintázatnak van egy nagy előnye, hogy bármilyen színre lefestve illeszkedik a lakás hangulatához.

Megjegyzés: Fontos előre tudni, hogy vannak olyan termékek, amiket csak tele kivitelben forgalmazunk, valamint a kilincs és a küszöb nem tartozék.

Készleten lévő termékek

Készletes termékeink, úgynevezett névleges méret kialakítással készülnek. Mit jelent ez?

A névleges méret és a tényleges méret között az a különbség, hogy az első 1-1 cm-rel nagyobb méretet jelent szélességben és magasságban is a tényleges méretnél. A tok is 11,7 cm, ami biztosítja a falazás utáni elhelyezhetőséget.

Az ajtókat vakküszöbbel együtt szerelve forgalmazzuk, de igény esetén a keményfa küszöb is megoldható a nyílászárókhoz. Ezek alapanyaga mindig követi a szabványos előírásoknak megfelelő kritériumokat, ami garancia arra, hogy megfelelő nedvességtartalommal kerül eladásra.

Ahhoz, hogy megszülethessen a végső döntés, segíthet a műszaki részletek ismerete is, azaz, hogy:

  • anyaga – alap-mázolt, papírrács betétes ajtólappal van ellátva,
  • tele, félig üvegezett vagy mélyen üvegezett változatban,
  • tokja – 11,7 mm-es pallótokos vagy 41 mm-es geréb tokos.
  • zárja – 1 pontos hagyományos lővér zár.

A beltéri ajtók nemcsak nyitnak és zárnak, hanem arra is szolgálnak, hogy elválasszák vagy megnyissák a tereket, biztonságot nyújtsanak, és a hangok szabályozásával kényelmes magánéletet teremtsenek. Az ajtó kialakításának módja nagyban befolyásolhatja mindezen szempontokat, valamint az ajtó megjelenését. Többféle típusban található Craft beltéri ajtóink segítenek a biztonság, az otthonos légkör és a magánélet érzetének a növelésében.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás