Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Biztonságos és dekoratív: fém bejárati ajtók

Biztonságos és dekoratív: fém bejárati ajtók

Amikor bejárati ajtót választunk, az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen alapanyagú ajtót szeretnénk. Bejárati ajtó ugyanis lehet fából, műanyagból, vagy pedig fémből. Természetesen a döntéshez sok különböző szempontot kell figyelembe venni, úgymint a biztonság, az időtállóság, strapabíróság, az esetleges karbantartási költségek, illetve az esztétika is fontos, hiszen mégiscsak meg fogja határozni a ház összképet kívülről a bejárati ajtónk.

Ezeken a pontokon végighaladva láthatjuk, hogy természetesen mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, de azért a prioritásokat szem előtt tartva nem nehéz jó döntést hozni.

Fém bejárati ajtók

A fém bejárati ajtók iránt sokan érdeklődnek, hiszen mi is lehetne biztonságosabb, mint az acél? Nem lehet csak úgy betörni, garantáltan a helyén marad. Valójában nagyon strapabíró is, és nem igényel speciális karbantartást sem a rendszeres tisztításon kívül, amit amúgy is megteszünk esztétikai okokból.

Kiváló befektetés, ha az előnyeit nézzük, hiszen nem kell rá költeni valószínűleg semmit a jövőben, és az biztos, hogy egy ilyen ajtó védelmében nyugodtan alhatunk. A biztonsági extrákkal, a legjobb zárakkal kombinálva garantáltan nem kell tartanunk illetéktelen behatolóktól.

És mi a helyzet az esztétikával?

Természetesen nagyon fontos kérdés az esztétika is, hiszen ahogy említettük, az ajtó nagymértékben meghatározza a ház összképét kívülről. A fém ajtókkal szemben sokaknak vannak fenntartásaik, de csak addig, amíg nem látnak egyet, és nem győződnek meg róla maguk, hogy vannak olyan szépek, mint egy fa ajtó. Merthogy nem egy nagy, ronda, fémszínű ajtót kell elképzelni! Az acél bejárai ajtók mintázata tökéletes olyan is lehet, mint a fa ajtóké, ezért elsőre fel sem tűnik a különbség. Ez tehát ne tartson vissza senkit, aki acél bejárati ajtót szeretne, esztétikai értelemben is nagyon szélesek a lehetőségek.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás