Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Betörésbiztos garázsajtók?

Betörésbiztos garázsajtók?

Akinek van autója, az szerencsés esetben garázzsal is rendelkezik, hogy megvédhesse az autót az időjárás viszontagságaival szemben. A garázsok többnyire elég egyszerű építmények, amennyiben nincsenek beépítve a ház alá, csak egy, az autó méretének megfelelő építményt kell felhúzni. Persze ezt lehet kombinálni tároló felületekkel, így a garázs egyben raktár is lehet – ez már egyéni igényektől függ. Ami azonban nagyon lényeges, bármilyen legyen is a garázsunk, hogy megfelelő ajtó zárja le, hiszen ha mást nem is, az autónkat mindenképpen itt tároljuk, és ez bizony nem tartozik a kisebb értékű tárgyaink közé. A megfelelő minőségű garázsajtóval azonban biztosak lehetünk benne, hogy autónk, és a garázsban tárolt egyéb tárgyaink biztonságban vannak.

 

Ki sem kell szállni az autóból

Mint minden, ma már a garázskapuk is maximálisan képesek szolgálni az emberek igényeit. Ennek köszönhetően a legtöbb garázskapu már távirányítós, vagyis ki sem kell szállni az autóból ahhoz, hogy kinyissuk – csupán egy gombnyomás a távirányítón, és magától nyílik. A garázsajtók többféleképpen is nyílhatnak, attól függően, hogy milyen típust vásárolunk. Ez nyilván elsődlegesen attól függ, hogy mennyi hely van, illetve milyenek a garázs adottságai. Másodsorban persze az is befolyásolja, hogy a tulajdonosnak melyik típus tetszik. A garázsajtó lehet redőnyös, nyílhat fölfelé, oldalra – minden igényhez találhatunk megfelelőt.

 

Külső és biztonság

Garázskapuink a külsejüket tekintve is különböző kivitelben kaphatók. Ennek köszönhetően mindenképpen megtalálja azt, amit keres, legyen szó akár különálló, akár beépített garázsról. Mind szín, mind pedig mintázat tekintetében találhat olyat, ami legjobban igazodik a ház külsejéhez, így a garázskapu tökéletesen passzol majd a környezetébe. Természetesen nem utolsó szempont, hogy garázskapuink egytől egyig nagyon biztonságosak, tökéletesen záródnak, így nagyon jól védenek az illetéktelen behatolóktól. Az erős, masszív ajtók betörése szóba sem jöhet, Önnek csak a garázsnyitóra kell nagyon vigyáznia!

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás