Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Attól, hogy kedvező az ára, még minőségi! Műanyag ajtók a gyártósorunkról.

Attól, hogy kedvező az ára, még minőségi! Műanyag ajtók a gyártósorunkról.

A műanyag ajtókat nagyon sokan szeretik, mert dekoratívak, könnyen tisztíthatók, és nagyon jól ellenállnak a környezeti hatásoknak.

Műanyag ajtókból elég széles a választék mind szín, mind pedig kivitelezés tekintetében, így mindenki könnyedén megtalálhatja azt, ami számára a leginkább megfelelő – csak el ne vesszünk a hatalmas választékban! Hasonlóan bármelyik fa ajtóhoz, a műanyag is lehet tömör vagy ablakozott, és persze az üvegezés is különböző formában lehetséges. Mindez nem kell, hogy mindenképpen drága mulatság legyen, ugyanis műanyag ajtókat is lehet találni olcsón, különösen akkor, ha közvetlenül a gyártótól vásároljuk meg!
 

Miért olcsóbb valami a gyártótól véve?

Erre a kérdésre nagyon egyszerű a válasz: azért, mert így ki vannak iktatva a köztes egységek, akik szintén ráteszik egy termékre a maguk hasznát. Amikor egy ajtó a gyártótól egy üzletbe kerül, a beszerzési árhoz képest az üzletben nyilvánvalóan rá fognak még tenni, mert ugyebár nekik akkor éri meg egy adott terméket árulni, ha hasznuk is van rajta. Ha az ajtót egy kisebb üzlet vásárolja meg, hogy tovább értékesítse, az is tesz rá valamennyi hasznot, így még drágább lesz. Minél több résztvevős ez a folyamat, annál többet fizet a vásárló a végén az ajtóért. Éppen ezért éri meg, ha közvetlenül a gyártótól szerezzük be a terméket, hiszen nem teszik rá többen is a hasznukat, így ugyanazt a minőséget sokkal kedvezőbb áron kaphatjuk meg!
 

Hóban, fagyban, esőben és szélben is megállja a helyét

Műanyag bejárati ajtóink kiváló minőségűek, minden időjárási körülménynek maximálisan képesek ellenállni. Ez nagyon fontos, mert Magyarországon igen változatos környezeti hatások érhetik, kezdve a téli fagyoktól, a nyári kánikulán át egészen a hóig, esőig, jégesőig. Mi ezt a magas minőséget biztosítjuk vásárlóink számára, természetesen a lehető legjobb áron – hiszen a műanyag ajtók nálunk készülnek, így közvetlenül a gyártótól tudják őket beszerezni, anélkül, hogy bárki plusz hasznot tenne rájuk!


Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás