Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Árnyékolj hangulatosan az otthonodban sávrolóval

Árnyékolj hangulatosan az otthonodban sávrolóval

Kétségtelen, hogy a megfelelő fényviszonyok sokat javíthatnak egy helyiség hangulatán. Ennek kapcsán már írtunk a szalagfüggönyökről, ám ezek nem mindenki számára nyújtanak szimpatikus vagy kielégítő megoldást. Ám a sávroló is jó alternatíva lehet, ha azt szeretnénk, hogy a sötétítés ízlés szerint állítható legyen.

A sávroló működése igen egyszerű. Egy teljesen sötétítő anyag mögött elhelyezkedik egy másik, fényáteresztő textil is, melyeknek állása könnyedén változtatható. Ez egy esztétikus és praktikus megoldás lehet, ha nem vágyunk arra, hogy a sötétítő elhúzásakor beálljon a vaksötét, de a teljes fényáradatot is szeretnénk elkerülni.

Hogyan működik a gyakorlatban?

A sötétítő működtetésére több alternatíva is rendelkezésre áll. A manuális lehetőség a golyós gyöngylánc, amellyel a szálak könnyedén elhúzhatóak egymás fölött. Motoros irányításra is van lehetőség, ebben az esetben a motor mozgatja át az anyagot.

Felszerelhető kifejezetten az ablakra is, így stabilabban áll majd a szerkezet és együtt mozog az ablakkal, ugyanakkor ez megnehezíti a tisztítást. Ha ezt szeretnénk elkerülni, akkor különállóan is elhelyezhető az ablak fölé, de akár még a mennyezetre is.

Dekoratív és praktikus megoldás

Ezt a fajta sötétítőt leginkább irodákban vagy nappalikban kedvelik, ám bárhol könnyedén beilleszthető az enteriőrbe. Egyszerű és letisztult formavilága gondoskodik arról, hogy könnyedén alkalmazkodjon a környezetéhez.

Az anyag színe és mintázata ráadásul választható, így attól sem kell tartani, hogy egy világos, modern helyiséget esetleg elront majd a komor hangulatú függöny. A sávrolót ráadásul tokozott kivitelben is el lehet készíteni, ami további praktikus lehetőségeket rejt magában, hiszen így kevésbé koszolódik a függöny és a takarítása is egyszerűbb.

A sávrolóval igazán jó hangulatot lehet teremteni bármilyen helyiségben, ráadásul nagy mértékben variálható ízléstől függően. Ha az elhatározás már megszületett, akkor lent kérhető árajánlat.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás