Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Árgarancia! Elmondjuk mit jelent...

Árgarancia! Elmondjuk mit jelent...

Mindig a vásárlóink érdekeit tartjuk a szemünk előtt, így az Önök elégedettsége a mi sikerünk elismerése. Ezek az érdekek vezérelnek bennünket a hétköznapokban is és vezetnek minket abba az irányba, hogy folyamatosan megújulva álljunk rendelkezésére vásárlóink elvárásainak.

 

Ezért bevezetjük az idei évtől: „Nyílászáró legjobb árgarancia” programunkat.

Mire vonatkozik a Nyílászáró legjobb árgarancia?
Csak lakossági vásárlásra vonatkozik!

Nyílászáró legjobb árgarancia az adott terméken belül azonos műszaki tartalmú, azonos mennyiségű, áfás árra lehet érvényesíttetni, mely az ajánlat készítőjénél ténylegesen beszerezhető.

Mi a teendője, ha Ön még nem vásárolta meg a nyílászáróját, de máshonnan jobb árajánlatot kapott, de Ön mégis mellettünk dönt:
Ebben az esetben személyesen fáradjon be üzletünkbe meglévő árajánlatával vagy küldje el hozzánk e-mailben az aranyablak@aranyablak.hu e-mail címre, hogy hol és mennyivel kapott jobb árajánlatot a mi általunk kínált árnál.


Minden ilyen esetben megvizsgáljuk a behozott árajánlatban szereplő termékeket szakértői szemszögből és összehasonlítjuk az általunk kínált termékek paramétereivel.  Általában a vizsgálat során kiderül, hogy nem ugyanolyan műszaki paraméterekkel rendelkező termékeket hasonlítunk össze.


Szeretnénk biztosítani Önt arról, hogy az Aranyablak kft-nél úgy minőségben, mint árban a legjobb helyen járnak. Az árajánlatkérések több mint 98%-ban vásárlóink elégedettek, illetve tudunk kialakítani olyan árajánlatot, ami biztosan elnyeri a tetszését.
Az árgarancia elsősorban az általunk gyártott és forgalmazott termékek nagy részére vonatkozik.


Ne feledje: az árgaranciával Ön mindenképpen nyer, mivel mindig a legjobb áron fog vásárolni. Használja ki Ön is az Aranyablak Kft által kínált egyedüli Nyílászáró legjobb árgaranciánkat.

Keressen bennünket az Önhöz legközelebbi üzletünk elérhetőségén: >>> ÜZLETEINK <<<  vagy írjon nekünk emailt az aranyablak@aranyablak.hu email címre.

Legnépszerűbb Nyílászáró árgaranciás termékeink:
VYMA Dekor beltéri ajtó, VYMA karcvédett beltéri ajtó, KBE műanyag bejárati ajtó, borovi fenyő bejárati ajtó, borovi fenyő ablak, Salamander-Brügmann műanyag ablak, kilincsek.

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás