Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Álom a valóságban?

Álom a valóságban?

Igen, minden lehetséges!
Legyen dinamikusan aktív, álmai nyílászárójának megvalósításában! Ön megálmodja, valamint lerajzolja ajtaját, a cégünk pedig megvalósítja az elképzeléseit. 
A kedves ügyfeleinknek különleges kívánsága sem jelenthet a cégünk számára megoldhatatlan problémát.  A gyártósori szakembereink maradéktalanul formába öntik az egyedi elképzelését,és majd használható és esztétikus ajtót készítenek az Ön kívánsága szerint.

 

A jól működő ajtó titka, legyen az bejárati vagy beltéri ajtó:

 

- a pontos záródás 

-a megfelelő hő-, és hangszigetelő képesség. 

 

A megfelelő ajtó kiválasztásával nem csak energiát takarítunk meg, hanem aktívan hozzájárulunk otthonunk kellemes esztétikai hatásához.

 

 

 

 

Hogyan érhetjük el a kívánt célt, hogy a legmegfelelőbb ajtó kerülhessen az otthonába?

Egyedi tervezéssel! 

 

Ön elképzeli, hogy milyen ajtón át szeretne „nap, mint nap” az álmai otthonába hazaérkezni, mi pedig gondos odafigyeléssel legyártjuk az „álom ajtót”.

 

Egyedi formavilágú ajtóink azonos előnyökkel rendelkeznek, mint a standard ajtók: pontosan záródnak, hő és hangszigetelő tulajdonságukat végig megőrzik hosszú élettartamuk alatt.

 

Az egyedi üvegezésű, „szárnyas” ajtók a vevői igények alapján kerülnek kialakításra, ezáltal speciális méretek és formák gyártása is lehetséges.


Munkatársaink a sok éves tapasztalatukkal valamint a szaktudásukkal összehangolják az Ön elképzeléseit. Megvalósítják az esztétikai megjelenést a funkcionalitással, miközben a felmerült igényeket maradéktalanul teljesítik mindenki legnagyobb megelégedésére.

 

Szakembereink már az üzletben tájékozódnak arról, hogy az ajtó, amit ön papírra vetett, milyen környezetbe kerülne, így felkészültségüknél fogva biztos tanácsokkal tudnak segíteni pl. az ajtó üvegezési tervében. Ha kevés benne az üveg betét, kevesebb fény jut a lakásba. Az is fontos, hogy hőszigetelt üvegeket válasszunk a nyílászárónkhoz, ne engedjük az ajtón ki a meleget a lakásunkból.

 

Segítségünkkel elérhetjük, hogy az ajtó ne csak egy legyen a sokból, hanem a lakás díszévé váljon. Megrendelőink egyedi igényei szerint olyan ajtókat alkotunk, amelyek azon túl, hogy betöltik maradéktalanul a nyílászárókkal kapcsolatosan elvárt funkciókat, jó érzéssel tölti el a tulajdonosát, miközben a megvalósult álom ajtót használja.

 

 

A partnereink számára hosszú kivitelezési órákat takarítunk meg, mivel a „beépítő” szakembereinknek köszönhetően az egyedi tervezésű és gyártású ajtóinkat is tokra szerelve szállítjuk le az ügyfeleink részére. 

 

A helyszínen csak be kell állítani a tokot az előkészített nyílásba,majd gondosan rögzíteni kell PUR  hab segítségével.  És már kész is!

 

Az egyedi forma és dizájn, nem megy a biztonság rovására, mert ezeket az ajtóinkat is 5 pontos záródású zárszerkezetekkel szereljük fel.

 

Az ajtó vasalatait minden esetben a különleges kivitelhez, a felhasználáshoz és az ajtólap méretéhez igazítjuk.

 

 

 

Miben rejlenek a jó minőségű ajtóink titkai?

 

Mind a kültéri, mind a beltéri ajtóinkat a kiváló minőségű erdei Borovi fenyőfából készítjük, mely méltán az egyik legkeresettebb fa nyílászáró alapanyag. 

 

A Borovi fenyőfából készült ajtóink kiemelkedő szilárdsági és rugalmassági jellemzőkkel rendelkeznek. Alakjukat, formájukat átnedvesedve és kiszáradva is jól tartják. Ehhez társul egy jól felkészült, munkájára igényes szakember gárda, akik tudásuk javát adják a gyártás során. 

 

Több ponton végzett minőség ellenőrzésünknek köszönhetően hosszú élettartamú nyílászárók kerülnek ki a magas színvonalú gyártósorunkról.

 

A vásárlóink által tervezett ajtók gyártásával és szerelésével széleskörű palettát kínálunk a lakossági ügyfeleink részére. Várjuk Önt is!  Próbálja ki az Aranyablak Kft. szakembereinek tapasztalatát, megbízhatóságát! Segítünk álmai megvalósításában!

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás