Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Ajtók, ablakok a szuperhősök képességeivel

Ajtók, ablakok a szuperhősök képességeivel

Szabályozni, állítani, dönteni, forgatni, csúsztatni tudjuk őket. Automatikusan irányíthatók, vagy éppen a manuális funkciók széles tárházát elégítik ki. Roppant egyszerűen és praktikusan alkalmazkodnak az igényeinkhez évszaktól, napszaktól, és a bentlakók elképzeléseitől függően. Nézzük meg, hogy mire is lehet itt gondolni!

Csiki-csuki

Többféle nyitási móddal rendelkeznek a modern ajtók, ablakok, melyet érdemes kihasználni! Nem mindig kényelmes a hagyományos, íves nyitási forma, és nem is mindig van rá szükség. Főzés közben a konyhában például elég lehet a bukóablak, hogy a párát kiengedjük, frissüljön a levegő odabent, máskor azonban mégiscsak jól jöhet, ha rendesen is ki tudjuk nyitni az ablakot. Sok ablak ma már többféleképpen is nyitható, így ki lehet használni mindenféle nyitási funkciót egyetlen ablakban – vagy akár erkélyajtóban.

Hideget- meleget

Hőszigetelő képességük egyre komfortosabbá, rezsibarátabbá, és legfőképp időtállóvá varázsolja a lakótereinket. A régi, huzatos nyílászárókat mostanra szerencsére elfelejthetjük, már nem merülhet fel, hogy egy ablak vagy ajtó annyira átengedje a levegőt magán, hogy a közelében érezni is lehessen a különbséget.

Ez nagymértékben hozzájárul az energiahatékonysághoz, valamint a lakásban jellemző komfortérzethez is, ezért érdemes figyelni a nyílászárók kiválasztásánál erre a kitételre is.

Itt a redőny, hol a redőny?

Árnyékolástechnikai kiegészítők segítségével gyerekjáték szabályozni a beáramló fény, illetve ezáltal hő mennyiségét is. Ezek már nem tartoznak szervesen magukhoz a nyílászárókhoz, de kérhetők, illetve javasoltak extraként. És mi tagadás, érdemes is élni a lehetőséggel.

Egy redőny az ablakon nagyon meg tudja könnyíteni az életet a fényszabályozás terén, de akár a belső hőmérséklet szabályozásában is segít abban az értelemben, hogy nyáron kint tartja a nemkívánatos napsugarakat, ezzel pedig a meleget is.

Kívül- belül elegáns és biztonságos

Párkányok és könyöklők járulnak hozzá az esztétikumhoz és a biztonságos vízlepergetéshez, óvnak a felverődéstől. A nagyobb felületű darabok beltéren kiváló tárolóhelyek, ablakfülkék esetén kényelmes pihenő alkalmatosságok, vagy akár dekorációs kellékek helyeként is funkcionálhatnak.

Sokan például virágokat raknak az ablakpárkányra, ezzel téve kellemesebbé a környezetet. A virágládák súlya, a dekorációk, vagy a meghitt ücsörgés jó minőségű, jó teherbírású kialakítást igényel!

Készítsünk kívánságlistát!

Mindenképp készítsünk egy listát fejben, vagy vessük papírra mielőtt felújításba, nyílászárócserébe kezdünk. A napi tevékenységek során gondoljuk át, és jegyzeteljünk arról, hogy mi az, ami kellemetlen, idegesítő az ablakokkal, ajtókkal kapcsolatban.

A nyitási irány? Az, hogy mindig beveri a fejét a kicsi? Kiesik a kilincs? Lepereg a festék? A kutya, macska összekarcolja? Túl sok helyet foglal, ha kinyitjuk szellőztetni? Ne adj isten, ömlik be rajta a hideg? Ezek mind bosszantó tényezők, amiket ráadásul könnyedén orvosolhatunk, ha legközelebb egy kitűnő minőségű, vagy éppen egyedi nyílászárót rendelünk.

A helyszíni felmérés során akár ezeket az egyedi elvárásainkat is felsorolhatjuk, és jó tippeket kaphatunk a szakemberektől. Ha még ennél is korábban tájékozódnánk a lehetőségekről, árakról, akkor mindenképp érdemes az online ajánlatkészítőt, vagy a személyes bolti tanácsadást választani.

Legyen szó bármelyik igényről, mi a legnagyobb örömmel és szakértelemmel igyekszünk teljesíteni ezt!

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás