Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Újra normál nyitvatartással várunk mindenkit!

Újra normál nyitvatartással várunk mindenkit!

Miért érdemes a nyílászáróval kezdeni a felújítást?

Újra normál nyitvatartással várunk mindenkit!

Szép lassan egy újfajta életmódot készül kialakítani a világ az idei és a következő járványokra felkészülve. Valószínűleg a maszkok külön polcot kapnak a divatüzletekben, és egy darabig a kézfertőtlenítők használatára, és rendszeres kézmosásra figyelmeztető tábláktól sem szabadulunk, viszont egy kávét már elszürcsölhetünk a kedvenc kávézónk teraszán. Egyesek könnyen alkalmazkodtak az online vásárlás, online munka, online kapcsolattartás rendszereihez, néhány dolgot azonban hiányolhattunk.

A lakberendezéssel, felújításokkal, építkezésekkel teli nyári szezon elején rosszul jött, hogy a zárva tartó, vagy épp korlátozottan nyitva tartó üzletek kínálatát nem tudtuk a megszokott ritmusban végigjárni, átlapozni, kibogarászni. Akárcsak a ruha vásárlásnál, az építőanyagoknál vagy a nyílászáróknál is nagyon fontos, hogy az online képek mellett legyen személyes, valós idejű tapasztalatunk is a termékekkel, hiszen utána online is egyszerűbb majd a rendelés!

Körültekintő magabiztossággal készülünk

Az újranyitással kapcsolatban mindenkit arra buzdítunk, hogy az óvintézkedések betartása mellett nyugodtan látogasson el hozzánk, kérjen szakértő, műszaki segítséget, véleményt a kollégáinktól, és ha ez megvan, egy-két simítást már az online felületen is el lehet végezni, esetleg még egy „ruhapróbára” betérni hozzánk, mielőtt megnyomnánk a „nagy zöld gombot”.

Lassan, de biztosan az építőipar is szárnyra kap majd

Minőségi termékpalettánk ugyan eddig is a megszokott pompájában várta az érdeklődőket, mégis tisztában vagyunk azzal, hogy az építőipar egy olyan szegmens, amit kifejezetten hátrányosan érint ez a gazdasági és mobilitási helyzet. A logisztikára, a szolgáltatásokra szintén igaz ez természetesen. Éppen ezért nem meglepő, hogy sokan félbeszakították, halasztották a tervezett ház körüli munkálatokat, és várták, hogy elérhető szakembert, szállítót találjanak, vagy például külföldi szállítmányt vegyenek át hónapos csúszásokkal.

Egy lépés előnyt adunk a most indulóknak!

Kedvezményekkel is készültünk a rendes nyitvatartás megünneplésére, melyek között klasszikus és szezonális megoldások egyaránt találhatók. A dekor-és karcvédett beltéri ajtóink mindenkor nagyon népszerűek, hiszen strapabíróak, jól kombinálhatók és nagyon dekoratívak. A szekcionált garázskaput most a nyári kiruccanások biztosítására kimagasló kedvezménnyel kínáljuk!

Az árnyékolók és redőnyök idén is fontosak lesznek, hiszen már a május is tartogatott számunkra izzasztó perceket bőven, augusztus végképp borsot törhet az éjszakai pihenésünk orra alá. Fontos szempont a minőségi árnyékolók kiválasztásakor az is, hogy jól kiválasztva, profin felszerelve, ezek a megoldások képesek helyettesíteni a légkondicionáló berendezéseket, ami a rezsiszámlánknak és a Nagy Kék Bolygónak is előnyt jelent.

Érdemes a galériáinkban, az ajtótervezőben, vagy a szakmai cikkek között is körülnézni, ha egy-egy téma kifejezetten érdekes. Aki saját, egyedi kérdésére szeretne választ, vagy árajánlatot szeretne, az nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba és mindenben igyekszünk segíteni!


 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás