• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Újszilvás

Újszilvás

Üzletvezető: Németh Károlyné

2768 Újszilvás,
Rózsa u. 10.

Mobil: +36 20 491 04 51

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 7.30-16.00
Szo: 8.00-12.00

Az újszilvási Aranyablak üzlet az egyik legrégebbi a közel 40 szaküzletünk közül. A gyártóüzemünk közvetlen szomszédságában található, így gyakorlatilag a leggyorsabban éri el szabvány méretben és készleten tartott nyílászárókat. Az Aranyablak az ország egyik legnagyobb árukészletével rendelkezik műanyag ablak és bejárati ajtó, fa ablak és bejárati ajtó, valamint jó néhány beltéri ajtó típusból is.
A készletes termékek mellett gyakorlatilag szinte a teljes nyílászáró és árnyékolástechnika termékskálát megvásárolhatja nálunk egyedi méretben a garázskaputól kezdve a redőnyön át a karcvédett vagy CPL beltéri ajtóig. A cég közel 3 évtizedes tapasztalattal rendelkezik, ami garantálja a jó minőséget, a piacképes árakat és a rövid szállítási határidőket.
Üzleteinkben szakképzett kollégák várják, akik a vásárlók igényeire fókuszálva kínálják a legmegfelelőbb megoldást. A személyes megjelenésnek megvan a saját varázsa, de telefonon és e-mailben is elérhető a szaküzlet. A magánszemélyek mellett a kivitelezők és vállalkozások nyílászáró igényeiben is segítünk. 
Várjuk az érdeklődőket nem csak Újszilvásról, de a környékbeli településekről is!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás