• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Tatabánya

Tatabánya

Üzletvezető: Erdei Nándor

2800 Tatabánya,
Károlyi Mihály u. 1.

Mobil: +36 20 236 33 16

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Tatabányán, könnyen elérhető helyen találhatják meg kiemelt üzletünket a Károlyi Mihály út 1-es szám alatt. Az udvarban rajtunk kívül munkaruházati, számítástechnikai és egyéb üzletek is fellelhetők.
Számos környező településről közvetlen buszjárattal a tatabányai kormányhivatalnál leszállva, könnyen megközelíthetik az Aranyablak szaküzletét. Továbbiakban is bárhonnan várunk érdeklődőket, tatabányai üzletünk jó helyére való tekintettel lefedjük egész Komárom-Esztergom vármegyét, Pest vármegye nyugati oldalát és Budapest egy nagy részét is, továbbá persze a környező vármegyék csatlakozási részeit is! Javarészt vásárlóink Tatabányáról választanak bennünket, továbbá Oroszlány, Tata, Környe, Bokod, Komárom térség követi. Emellett a beltéri ajtó bemutatóterem miatt Bicske, Zsámbék és Biatorbágy felől is rendszeresen vásárolnak nálunk.
Amennyiben autóval érkeznek, parkolási lehetőség közvetlenül az üzlet előtt lehetséges. Igaz ez a pakolásra is, melyet nagymértékben megkönnyít, nagyméretű saját gyártású garázskapunk. Személyes érdeklődés alkalmával érdemes megnézni a bemutatóteremben lévő kiállított termékeket, amelyek egyenesen saját gyártóüzemünkből érkeztek!
Az állandó favorit termékünkből, a karcvédett ajtókból (sokan cpl-nek, pcl-nek, cp-nek, karcállónak, karcmentesnek ismerik őket) több mint 20 kiállított darabot találnak, különböző üveges, intarziás variációkban, tolóajtó kivitelben is. Kisebb gyermekek kedvenc időtöltése mellett (azaz az ajtócsapkodás különböző távolságból és erősséggel) meg tudják tekinteni műanyag nyílászárókat, függetlenül attól, hogy 2 vagy 3 rétegű üvegezéssel, fehér vagy fóliás kivitelben. Továbbá ki is választhatják, hogy melyik profilból szeretnék azt megrendelni. A műanyag ajtónkból is találnak egyet melyen áthaladva, elérik az azonnal vagy egy héten belül érkező magyar szabvány méretű Luc fenyő, Borovi fenyő és Craft ajtóinkat. A fenyő típusokból festett verziót is találnak, melyeket már modernebb (utólagos) beszereléssel is megtekinthetnek.
Az üzletben kipróbálhat távirányítású a Zsaluziát vagy a motoros alumínium redőnyt, izgalmasabb esetben a műanyag redőny gurtnit is meg lehet húzni. Ezen kívül kilincseket, színmintákat, alkatrészeket, szinte mindent meg tudnak tekinteni/fogni az üzletben.
Kollégák magas színvonalon fogják Önöket tájékoztatni, kiszolgálni és a lehető legkönnyebben megértetni Önökkel a „nyílászárózást” hétköznapi nyelvre fordítva.
Aranyablak Kft. MAGYAR tulajdonosi háttérre,, közel 40 üzlettel  országszerte, 50.000 m2 területet meghaladó saját gyártóüzemmel várja meglévő és leendő vásárlóit. Amennyiben már ezt olvassa, akkor csak annyi teendője van, hogy benézzen hozzánk egy jó időtöltésre, ajánlatkérésre, megrendelésre, szakértelmünket kiegészítve az Ön elképzelésével, biztosan a megfelelő terméket fogja választani nálunk!
Kedves korábbi vásárlóink, meglévő partnereink, köszönjük az eddigi bizalmat és rengeteg ajánlást!
A továbbiakban is várunk Titeket szeretettel, "a megszokott formánkat hozva" maradunk tisztelettel:
Aranyablak - tatabányai csapata
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás