• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Szombathely

Szombathely

Üzletvezető: Földváry Gábor

9700 Szombathely,
Teleki Blanka u. 29/31

Mobil: +36 20 260 77 37

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Üzletünk Szombathely egyik legforgalmasabb útjáról, a Huszár útról nyíló utcában van. A városszerte ismert egykori Élgép D telep szomszédságában vagyunk, ahol a mai napig több ( más profilú) építőipari cég működik. Így az építkező vagy felújítást végző érdeklődők több üzletbe is be tudnak menni egy úttal.
Üzletünknek saját, ingyenes parkolója van, amely bármilyen járművel megközelíthető. A megvásárolt termékeket egyszerűen tudják a szállító járműre felrakni gyakorlatilag az üzlet ajtajában.
Az Aranyablak Szombathelyen az állandóságot képviseli. Az üzlet megnyitása óta ugyanazon a helyen van. Ugyanaz az üzletvezető  szolgálja ki a vásárlókat 18 éve.
Ügyfeleink gyakran egymást küldik az Aranyablakba személyes jó tapasztalatuk alapján, vagy a kivitelezőjük irányítja hozzánk. 
Vevőink gyakran előre tudják már,  hogy a legtöbb forgalmazott termék saját üzemeinkben készül, így jóval rövidebb a várakozási idő, mintha a csak bemutató teremmel rendelkező versenytársaknál vásárolna. 
Az üzletbe betérő érdeklődők fizikailag meg tudják tekinteni bemutató darabjainkat:
  • saját gyártású fa ablakokat / bejárati ajtókat. Többféle profil vastagságban, többféle üvegezéssel, natúr és festett kivitelben
  • saját gyártású műanyag ablakokat / bejárati ajtókat.  Többféle profil,  üvegezés és színválasztékkal
  • nyílászárókhoz saját üzemben készült árnyékolás technikákat tudunk megmutatni. Műanyag és alumínium redőnyöket, keretes és rolós rovarhálókat, zsalukat, reluxákat többféle színben
  • fenyő, kemény lemezelt és dekor fóliás beltéri ajtókat
  • saját gyártású karcvédett beltéri ajtókat.
Ellentétben a legtöbb nyílászáró kereskedéssel, sok termék van a boltban készleten, ami azonnal elérhető a vásárlóink számára, akik az üzletbe belépve nem csak bemutató darabokat látnak, hanem az árubőséggel is szembesülnek.
Nagy előnyünk a versenytársakkal szemben, hogy raktárkészletről azonnal vásárolhatók szabvány méretű műanyag ablakok, bejárati ajtók.  Kemény lemezelt és fenyő beltéri ajtók, szintén szabvány méretben. 
Ha a bolt készleténél nagyobb mennyiségű szabvány méretű termékre van szüksége a vásárlónak, azok cég központi raktárból maximum 1 hetes szállítási határidővel elérhető.
Külön kiemelve a saját üzemünkben gyártott karcvédett beltéri ajtókat, melyeket egyedi méretben, sok színben és számos formai variációban tudunk elkészíteni. Ezzel is garantálva, hogy a vásárlóink ízlését,  igényeit teljes körűen ki tudjuk szolgálni rövid szállítási határidővel.
Vásárlóink Szombathely, Kőszeg, Sárvár, Vép, Vasvár, Szentgotthárd és azok vonzáskörzetéből érkeznek hozzánk. Korábban Ausztriából is voltak vevők, de a pandémia óta ők elmaradnak.
Legtöbb érdeklődő úgy érkezik, hogy szomszédja, ismerőse küldte hozzánk vagy kivitelezője ajánlotta az üzletet.
A telefonos érdeklődőket vagy online megrendelőket minden esetben igyekszünk behívni az üzletbe személyes találkozásra, mivel úgy részletesebben meg tudjuk ismerni a vevő igényeit, átbeszélni vele a kivitelezési lehetőségeket. Nem mellesleg a saját szemével meg tudja nézni a szín és forma választékot,  hiszen teljesen más érzés megfogni egy terméket és  azt élőben látni, mint egy katalógus alapján választani.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás