• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Szolnok

Szolnok

Üzletvezető: Vas Attila

5000 Szolnok,
Tószegi út 18. (MOL benzinkút mellett)

Mobil: +36 20 260 77 26

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Üzletünk Szolnokon a Tószegi út 18. szám alatt található. A Hetényi Géza Kórháztól pár száz méterre. Vármegyeszékhely lévén a közeli településekről is gyakran térnek be hozzánk vásárlók mint például Kengyel, Szajol, Törökszentmiklós, Besenyszög, Újszász, Abony, Kőröstetétlen, Tószeg, Tiszavárkony, Rákóczifalva, Rákócziújfalu, Martfű vagy akár Tiszaföldvár lakosai. Az üzlet gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Udvarunkon akár 15-20 autó is kényelmesen tud parkolni, természetesen díjmentesen. A parkoló méretéből adódóan teherszállító, vagy utánfutóval rendelkező autóval is könnyen, kényelmesen lehet a megvásárolt termékeket felpakolni, elszállítani. 
Az Aranyablak Kft. közel 30 éve gyárt kül- és beltéri nyílászárókat, árnyékolástechnikai termékeket, melyeket országszerte 34 üzletben értékesít. Termékeinket a legkorszerűbb gépsorokon, magas minőségben gyártjuk az újszilvási üzemünkben. Ennek az egyik óriási előnye, hogy rövid határidővel tudjuk ügyfeleink egyedi elképzeléseit teljesíteni. 
A szolnoki üzletben a legtöbb termékünket meg tudja tekinteni. Beltéri ajtók közül a karcvédett fóliás ajtóknak külön bemutatórészt alakítottunk ki. Itt mind a színeket, a beépítés egyszerűségét valamint a típusokat és hozzájuk vásárolható extra kiegészítőket is élőben láthatja. Luc és borovi fenyőből készült beltéri és bejárati ajtók készletről akár azonnal is megvásárolhatók. 22 szabvány méretben, szintén az üzlet készletéről azonnal elérhetők fa ablakok, műanyag ablakok kettő illetve három rétegű üvegezéssel. Emellett acél bejárati ajtók, párkányok, kilincsek és takaróprofilok, purhabok is vásárolhatók. Termékeinket egyedi méretben is gyártjuk.
Az Aranyablak kínálatában elér mindent, ami nyílászáró vagy árnyékolástechnika, legyen szó műanyag vagy alumínium redőnyről, zsaluziáról, szúnyoghálóról, tetőtéri ablakról, garázskapuról, előtetőről vagy mellék bejárati ajtóról.
Üzletünkben személyesen meggyőződhet termékeink kiváló minőségéről, melyek kiválasztásában képzett értékesítők állnak az Ön rendelkezésére. Szaktanáccsal tudjuk ellátni az érdeklődőket, segítünk a legmegfelelőbb nyílászáró kiválasztásban. Kérésére akár azonnal árajánlatot adunk, hogy minden gyors és gördülékeny legyen.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás