• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Szekszárd

Szekszárd

Üzletvezető: Kosztolányiné Szabó Gabriella

7100 Szekszárd,
Dr. Szakály F. u. 2. és Rákóczi u. 59-61 sarok

Mobil: +36 20 467 54 22

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Az Aranyablak szekszárdi üzlete az Újvárosban található a Rákóczi utca és a Szakály testvérek utca sarkán. A környező településekről érkezők is könnyen megtalálhatnak bennünket. Akik Bonyhád, Paks, Tolna irányából jönnek azok egyenesen a belváros felé haladva az Újvárosi templom után érkeznek hozzánk. Akik Bátaszék, Paks, Mohács és környékéről érkeznek a felüljáró után Újváros felé fordulva találnak ránk. Az üzlet mellett ingyenes parkolást biztosítunk. 
Az üzletben folyamatosan elérhető és megvásárolható a szabvány műanyag és fa bejárati ajtó többféle típusban. Emellett műanyag és fa szabvány ablakok is megtalálhatóak. Bemutatótermünkben meg lehet tekinteni a Karcvédett (CPL) beltéri ajtókat és azok színmintáit is. Természetesen egyedi méretben is legyártjuk a kért termékeket. Barátságos és professzionális kiszolgálással, valamint az önnek legmegfelelőbb termék kiválasztásában is állunk rendelkezésére. Ha csak tervezi a kültéri vagy beltéri nyílászárók cseréjét, akkor keressen minket bátran személyesen, e-mailben, vagy telefonon. A tanácsadás és az árajánlat is díjmentes és nem jár semmiféle kötelezettséggel.
Ami nagyban segíti a munkánkat az, ha készül a vásárló körülbelüli nyílászáró méretekkel, mert az már egy jó kiindulási pont. A többit az üzletben át tudjuk beszélni. Kulturált környezetben, barátságos és ügyfélbarát kiszolgálással várunk minden kedves érdeklődőt.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás