• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Székesfehérvár

Székesfehérvár

Üzletvezető: Hollósi Mária

8000 Székesfehérvár,
Seregélyesi út 42.

Tel:
Mobil: +36 20 260 77 39

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Épít vagy felújít? Nyílászáróra van szüksége? 

Akkor Aranyablak.
Bőséges áruválasztékkal várjuk meglévő és leendő vásárlóinkat, Székesfehérváron a Seregélyesi út 42 szám alatt megtalálható üzletünkben
(a Szent György Kórház utcájában) ingyenes parkolási lehetőséggel.
Város egyik legnagyobb árukészletét találja meg nálunk, ugyanis azonnal vihető szabvány termékeink állnak rendelkezésre: műanyag ablakok ( 3 rétegű üveggel is), műanyag bejárati ajtók, fa ablakok, fa bejárati ajtók, beltéri fa ajtók, továbbá rendelésre szabvány dekorfóliás ajtók.
Egyedi igényeket is kiszolgálunk mint például a CPL karcvédett ajtók, műanyag és fa nyílászárók, redőnyök, szúnyoghálók és garázskapuk, mindezek saját gyártóüzemünkből és rövid gyártási határidővel kerülnek a vásárlókhoz.
Látogasson el személyesen szaküzletünkbe, ahol részletes tájékoztatás mellett, néhány termékünket (műanyag és fa bejárati ajtó, ablak, dekor és karcvédett ajtó minta, beltéri fa ajtó, valamint színmintákat) élőben is meg tud nézni.
Az Aranyablak Kft magyar tulajdonú cég, amely saját gyártású termékeket forgalmaz, ezért nagyon kedvező áron és rövid határidővel tudjuk biztosítani a nyílászárókat és árnyékolástechnikai termékeket.Várjuk meglévő és leendő vásárlóinkat: Siófok, Balatonvilágos, Polgárdi, Nádasdladány, Sárszentmihály, Szabadbattyán, Mór, Velence, Gárdony, Martonvásárhely, Pákozd környékéről is.
Üzleteinkben szakképzett kollégák várják, akik segítenek az igényeknek leginkább kedvező megoldás megtalálásában.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás