• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Sopron

Sopron

9400 Sopron,
Győri u. 36.

Mobil: +36 20 467 51 55

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo.: 8.00-12.00

Soproni üzletünk a város egyik első üzletházában helyezkedik el, ahol természetesen kényelmes és ingyenes parkolást biztosítunk közvetlenül az bemutatóterem előtt. A szaküzlet a városban vezető négysávos főútról (Győri út) megközelíthető, így akár a belvárosból egy kényelmes sétával, de a várost környező településekről (Fertőszentmiklós, Újkér, Lövő, Fertő-parti települések) is problémamentesen elérhetőek vagyunk.  
Saját gyártású termékeink teljes palettáját mutatjuk be Önöknek a szaküzletünkben közel 300 m2-en képzett értékesítők segítségével, ahol a nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek szinte teljes skálájára találhatnak megoldást az érdeklődők.
Egyedi kínálatunkban szerepel kiemelten a beltéri karcvédett CPL ajtó, ami megfelel a napjaink modern igényeinek és a saját gyártóüzemünknek köszönhetően egyedi ízlésének megfelelő terméket tudunk kínálni. Termékeink döntő többségét egyedi méretben is legyártjuk és a készletes szabvány méretek raktárkészletről azonnal vagy 1 héten belül elérhetők. 
Országosan 34 üzlettel és közel 30 év gyártási tapasztalattal rendelkezünk, ami garantálja a lakossági fogyasztói igények gördülékeny kiszolgálását.
Teljes építőipari projektben is partnerek vagyunk, pályázatokban is szerepet tudunk vállalni. Széles spektrumba az építőipar minden szereplőjének tudunk terméket ajánlani.
Üzletünk Sopronba több mint tíz éves helyi tapasztalattal várja leendő és visszatérő vásárlóinkat. Sokan a határon túlról érkeznek hozzánk Bécsújhely, Nagymarton és Kismarton térségéből, de Kapuvár lakosai is bennünket választanak nagy számban.
Műanyag ablakokat fehér, egy oldalt színes  kétoldalt színes lehetőségekben is kiállítva megtekintheti üzletünkben. Szabvány és egyedi méretben is rövid határidővel kínáljuk a vásárlók számára. Fehér színben előregyártott szabvány méretekben, 2 ill. 3 rétegű üvegezéssel azonnali raktárkészletről is elérhető.
Elit borovi fenyőből készült Milesi lazúrral kezelt fa ablakok beépítve látható üzletünkben. Beltéri ajtókat lucfenyőből, borovi fenyőből, karcvédett technologiával, és előre kezelt megoldásban is megtekinthető és megrendelhető nálunk.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás