• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Sátoraljaújhely

Sátoraljaújhely

Üzletvezető: Deák Tiborné

3980 Sátoraljaújhely,
Liget tér 1.

Tel: +36 47 321 687
Mobil: +36 20 552 11 63

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Az Aranyablak Kft sátoraljaújhelyi üzlete 2013 óta meghatározó szerepet tölt be a helyi, nyílászárót kínáló üzletek között. Termék kínálatát tekintve egyedülálló, mivel kül-és beltéri nyílászárók, árnyékolástechnika, garázskapu egyaránt elérhetőek az üzletben.
Az üzlet elhelyezkedése a városban élőknek, és a Szlovákiából érkező vásárlóknak is egyaránt könnyen megközelíthető. Környező településekről ( Sárospatak, Pálháza, Kovácsvágás, Mikóháza, Vajdácska, Bodroghalom … ) is rövid idő alatt megközelíthetők vagyunk, a szlovák határ közelsége miatt a határ túloldalán ( Újhely, Borsi, Szőlőske, Bodrogszerdahely … ) élőknek is jó választás felkeresni bennünket. Szaküzletünk a városi szabadidő park és a Penny szomszédságában a Liget tér 1 szám alatt található. Az üzlet előtt több autó számára is díjmentes parkolás biztosított. Akár személyautóval, akár teherautóval érkeznek, a parkolás és az áru rakodás minden esetben könnyen kivitelezhető.
Kínálatunkban kültéri és beltéri nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, garázskapuk, rovarháló és párkány, beépítéshez használt segédanyagok és kilincsek is megtalálhatóak, így időt és energiát megtakarítva egy üzletből beszerezhető a teljes felújításhoz szükséges összes termék. Az általunk forgalmazott árucikk nagy részben saját gyártó üzemeinkben készülnek, így garantálva a folyamatosan ellenőrzött minőséget, és a kedvező árat.
Vásárlóinkat közel 300 m2-es üzletünkben raktárkészletről azonnal elvihető termékekkel ( fa illetve műanyag ablakok, fa és műanyag bejárati ajtó, lucfenyő beltéri ajtók, CRAFT master beltéri ajtók, kiegészítők ) várjuk. Standard méretben gyártott műanyag nyílászárókból közel 100 darabos, beltéri ajtóinkból közel 200 darabos készlettel rendelkezünk, ezzel is biztosítva az azonnali termék átvételt üzletünkben. Üzemünk által standard méretben gyártott műanyag bejárati ajtóink minden típusa készletről elérhető vásárlóink részére. Egyedi méretben történő megrendelésre is van lehetőség, itt a saját üzemünkben történő gyártás nagyban hozzájárul a rövid szállítási idő vállalásához.
Szaküzletünkben kialakításra került egy bemutató rész, ahol karcvédett vagy CPL beltéri ajtó választékunkat, ismerhetik meg az érdeklődők. Az üzemünkben gyártott karcvédett ajtók nagyméretű színmintái, a hozzájuk rendelhető kilincsek bemutató állványai is az Önök választását hivatottak még könnyebbé tenni. Ezzel is segítve a vásárlóinknak a kiválasztott termék még közelebbi megismerését. Megtekinthető üzletünkben az üzemi körülmények között felületkezelt ELIT ablakunk is, ezzel is szemléltetve az általunk képviselt magas gyártási minőséget.
Üzletvezetőnk szinte az üzletünk indulása óta része csapatunknak, így nagy szakmai tapasztalattal tud tájékoztatást adni, segítséget nyújtani Önnek a legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Termék kínálatunk folyamatosan bővül, követve a vásárlóink igényeit, üzletvezetőket folyamatos képzésekkel segítjük, hogy mindig a legmagasabb színvonalon képviselhessék termékeinket.
Reméljük felkeltettük érdeklődés az Aranyablak sátoraljaújhelyi szaküzlete iránt, így hamarosan személyesen üdvözölhetjük üzletünkben.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás