• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 27 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Pápa

Pápa

Üzletvezető: Dittrich Gábor

8500 Pápa,
Jókai u. 53.

Tel: +36 89 310 680
Mobil: +36 20 527 47 25

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Szeretettel köszöntöm az Aranyablak Kft pápai szaküzletének oldalán!
Frekventált, jól megközelíthető helyen, a Lidl bevásárlóközpont mellett, a Jókai utca 53. szám alatt várjuk új és visszatérő vásárlóinkat. Üzletünk előtt a parkolás jól biztosított. 
Bőséges termékválaszték várja Önt és készletről azonnal elvihetők a műanyag és fa ablakok, műanyag és fa bejárati ajtók és beltéri ajtók és számos kiegészítők. Saját gyártóként kiváló ár érték arány és magas minőség jellemzi nyílászáróinkat. 
Teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Ön a szaküzletbe belépve kiemelt figyelmet kap és minden kérdésére választ adunk. Gyors ügyintézés és rövid szállítási határidő jellemez bennünket. 
Bármilyen panasza vagy kérdése van, segítünk.  Kérésére megszervezzük az ajtók, ablakok helyszínre történő szállítását is! A részletekről, feltételekről személyesen, telefonon vagy e-mailben is tájékozódhat.  
Az Aranyablak pápai szaküzletének prioritása az Ön maximális kiszolgálása és elégedettsége. Üzletünkbe belépve megismerkedhet a raktáron tartott nyílászárókkal, karcvédett bemutató ajtókkal, kilincsekkel, terméktájékoztató anyagokkal, az ablakok profilját bemutató szín és sarok mintákkal. Szakértelem, kedvesség és segítőkészség várja Önt nálunk! 
Továbbra is várjuk a kedves vásárlókat és érdeklődőket Pápa térségéből, Celldömölk és Sümeg vonzáskörzetéből, Ajka és Tét vonalából, illetve a Rábaközből és Kemeneshátról. Aki gyártótól vásárol, az biztos helyről vásárol!
A mielőbbi viszontlátásra!
Dittrich Gábor
üzletvezető
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás