• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Miskolc

Miskolc

Üzletvezető: Tóth Mihály

3508 Miskolc,
Csabavezér út 97.

Tel: +36 46 368 554
Mobil: 06 20 260 77 43

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 8.00-16.00
Szo: 8.00-12.00

Miskolc egyik legforgalmasabb útja mellett találja üzletünket a Csabavezér út 97. szám alatt. Könnyen megközelíthető és észrevehető a 4 sávos út mellett. Egy családi házban kialakított üzletet kell keresni és portán akár több autó parkoltatására és nagyobb méretű teherautók fogadására is van lehetőség. Autóbusszal a helyi 4-es és a 14-es járatokkal tudnak minket megközelíteni. Fontos, hogy méretes kültéri nyílászárók tárolására és rakodására is megoldott nálunk!
Az udvaron több szabvány méretű termékünket is azonnal kiállítva találják. Ezek között többnyire raktáron lévő minőségi műanyag bejárati ajtók és ablakok találhatók, illetve sok esetben a vásárlóink számára tárolt egyedi gyártott termékekből is lehet akár ötleteket meríteni. Például: színek, ajtópanel minták, egyedi formájú termékek. Sokaknak segített már ez a választásban!
Az udvar felől az üzlettérbe néhány lépcsőfokot megmászva érünk ahol Karcvédett fóliás ajtó bemutató termékek és tömör fából készült raktározott beltéri ajtóinkat láthatják. Mindezt körbejárható kialakításban!
A nagyméretű fűtött és klimatizált irodánkban két kedves és rugalmas értékesítő kollégával igyekszünk mindenkinek szakértő segítséget nyújtani.
Név szerint: Tóth Mihály és Balogh Csaba
Amiben ők tudnak segíteni: Hatalmas választékban kínált kilincsek kiválasztása, Párkányok típus ajánlása, rovarhálók méretezésének segédlete, megfelelő típusú redőny kiválasztása, garázskapuk és tetőtéri ablakokkal kapcsolatos hiányzó információk beszerzése és természetesen az összes forgalmazott termékek szakszerű megrendelése!
Amiért a legtöbbször keresnek minket: Beltéri ajtók, Műanyag és Fa kültéri nyílászárók és ezek árnyékolásához megfelelő termékeink.
Miskolc mellett számos vásárló keres fel bennünket a környező településekről. Putnok, Kazincbarcika, Edelény, Sajószentpéter, Szikszó, Encs, Szerencs, Nyékládháza és Tiszaújváros is abszolút a vonzáskörzetnek tekinthető.
Keressenek minket bizalommal!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás