• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Mátészalka

Mátészalka

Üzletvezető: Szabados Vidor Péter

4700 Mátészalka,
Ipari út 33.

Mobil: +36 20 566 43 01

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Az Aranyablak, Mátészalkán az Ipari út 33. szám alatt érhető el a BÁRDIAUTÓ autóalkatrész üzletházzal szemben. Az üzlet előtt és udvarán egyaránt kényelmes parkolási lehetőséget biztosítunk minden kedves vásárló és érdeklődő számára. A térség legnagyobb árukészletét kínáljuk szabvány méretű műanyag ablakokból, műanyag bejárati ajtókból valamint fenyő beltéri ajtókból, széles mintaválasztékkal. Elérhetőek továbbá kültéri fa nyílászárók, ajtó kilincsek és megannyi termék szintén készletről.
Bemutatótermünkben modern, egyedi méretben és személyre szabott stílusban gyártható beltéri ajtók tekinthetőek meg, melyeket nagy szakmai múlttal rendelkező saját központi üzemünkben, rövid határidővel gyártunk. Alumínium-műanyag redőnyök, reluxa, szalagfüggöny, sávroló, zsalugáter, spaletta, alumínium-műanyag rovarhálók, külső-belső párkányok, garázskapuk és még sok más termék méretre gyártása is megtalálható a kínálatunkban.
Bátran keresse személyesen munkatársunkat, aki nagy szakmai felkészültséggel és segítőkészen várja az érdeklődőket, akármilyen klasszikus vagy egyedi elképzeléssel kapcsolatban. Az üzletben árajánlat készítés, szakmai tanácsadás, egyedi rendelésfelvétel és magas szintű kiszolgálás érhető el, kedves és barátságos hangulatban.
Vállaljuk lakóparkok, közületek, irodai helységek, projekt munkák komplett külső-belső nyílászáróinak professzionális gyártását.
Nyírbátortól Csengerig, Vásárosnaménytól Fehérgyarmaton át Tiszabecsig, ha nyílászáró, akkor Aranyablak!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás