• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Kisvárda

Kisvárda

Üzletvezető: Révészné Molnár Erzsébet

4600 Kisvárda,
Városmajor u. 54. (Várfürdővel szemben)

Tel: +36 45 411 550
Mobil: +36 20 582 14 71

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Az Aranyablak Kft. országos üzlethálózatából Kisvárdán is található üzlet, mely forgalmas, jól látható helyen van. A város egyik fő kivezető utcáján, ahol a közelben nagyobb bevásárló üzletek sorakoznak és szemben a sokak által keresett Várfürdő. Üzletünk előtt vásárlóink részére ingyenes parkoló található. 
A belső térben, mely kb. 150m2-es, bemutató termékeket és készletről vásárolható termékeket találnak. Bemutatóteremben többek között megtalálható a népszerű, saját gyártó üzemünkben készülő karcvédett CPL fóliás beltéri ajtó több típusa, műanyag bejárati ajtó, műanyag ablak és fa ablak profilok különböző mintái. Kiállításra került egy Elit minőségű fa ablak, melyen megtekinthető a gyári festés is. A nyílászáróval kapcsolatos minden kiegészítő megtekinthető, többek között redőnyök, reluxa, szalagfüggöny, rovarhálók különböző típusai ablakra és ajtóra, párkányok, köztük a kültéri kő párkány, ablakba szerelhető szellőző, beltéri és kültéri ajtó kilincsek. Bemutató termékeink között van még a szekcionált garázskapuk különböző mintái, színei. Természetesen minden termékhez talál színmintát is.
Készletes árucikkeket folyamatosan bővítjük, kiegészítjük a vevői igény szerint, de megtalálhatóak a beltéri ajtók lucfenyő, borovi fenyő és craft master típusai, szabvány méretű műanyag bejárati ajtók egy- és kétszárnyas változatban, szabvány méretű műanyag ablakok több méretben. Kiegészítők közül készleten a kilincsek, küszöb, takaró lécek, purhab, rögzítővas, csavar. 
Az Aranyablak Kft. legtöbb terméke a gyártóüzemeinkből, a legkorszerűbb gépsorokon, berendezésen gyártott, így garantáljuk a legmegfelelőbb minőséget kedvező áron. Az üzleteink elhelyezkedése országosan biztosítja a vásárlóit, hogy a lakóhely 50km-es körzetében elérhetőek legyünk, vásárlóinknak ne kelljen sokat utazni a megfelelő minőségű nyílászáróért, kiegészítőért. 
A kisvárdai üzlet várja Záhonytól Vásárosnamény, Baktalórántháza, Demecser, Dombrád, Cigándon át Zemplénagárdig a kedves vásárlóit.
Egy könnyen megközelíthető üzlet előnye az internettel szemben a kézzelfogható, szemmel látható késztermék, szín, forma, anyag. Meg lehet nézni olyan részeit egy ajtónak, ablaknak, amelyek egyébként nem láthatóak. A megfelelő termék kiválasztásánál fő szempont a szakszerű tájékoztatás, az igények átbeszélése, a termékek megismerése.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás