• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Kiskunhalas

Kiskunhalas

Üzletvezető: Jójárt István

6400 Kiskunhalas,
Kőrösi út 11. (Tűzoltóság mellett, Novara és Renault szalon között)

Tel: +36 77 420 319
Mobil: +36 20 549 72 11

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Az Aranyablak kiskunhalasi üzlete a Tűzoltóság mellett, a Novara és Renault szalon között található meg. Az üzlet előtt ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk a vásárlókat.
A kiskunhalasi szaküzletben is számtalan termék megtekinthető és kipróbálható élőben. A bemutatóteremben karcvédett CPL és fa beltéri ajtót, műanyag ablakokat és ajtókat, fa ablakokat és ajtókat talál.
A város egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk, tehát bizonyos szabvány méretű termékeket azonnal, raktárról megvásárolhat, vagy a központból 1 hét alatt elérhet.
Az Aranyablak a nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek nagy részét saját gyártóüzemében gyártja, ezért kedvező árakat és rövid szállítási határidőket biztosítunk a vásárlóknak. Egyedi méretű termékek széles skáláját éri el az alakos és íves ablak, garázskapu, különböző tolóajtók, alumínium redőny és még sok más terméket beleértve.
Legjobb megoldás meglátogatni a szaküzletet, mert képzett kollégával meg tudja beszélni az igényeit, elképzelését és így hatékonyan tud segíteni abban, hogy a megfelelő megoldást tudja választani. A személyes megjelenés mellett telefonon és e-mailben is érdeklődhet. A város széles vonzáskörzetéből vannak vásárlóink. Kecel, Kiskőrös, Soltvadkert, Hajós és Baja is kényelmesen megtehető távolságban van, de természetesen az ország bármely pontjáról érkezik, barátságos hangulat és szakképzett értékesítő várja a szaküzletben.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás