• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Kecskemét

Kecskemét

Üzletvezető: Banóné Slezák Mariann

6000 Kecskemét,
Kőrösihegy u. 38.

Mobil: +36 20 549 72 21

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

A kecskeméti szaküzlettel is rendelkező Aranyablak Kft egy hosszú múltra visszatekintő cég, amely már közel 30 éve szolgálja ki a Kecskemét és környékén élők igényeit a nyílászárók területén. Vonzáskörzetéből az egyik legdinamikusabban fejlődő Kadafalva városrészből, illetve a néhány perc autóútra lévő Katonatelepről is.
Az üzlet Kecskemét egyik legforgalmasabb bevezető útján, könnyen megközelíthető helyen található, ingyenes parkolási és rakodási lehetőséget is biztosít az ügyfelek számára.
Az ország 34 pontján elérhető üzlethálózat az egyik legjobb választás a minőségi nyílászárók beszerzéséhez, mivel egyedülálló raktárkészlettel rendelkezik a konkurenciákhoz képest. Az üzlet méretéből adódóan lehetőséget biztosít, hogy az ügyfelek személyesen megnézhessék és kipróbálhassák a kiválasztott termékeket.
Bemutató termünkben megtalálhatóak és raktárkészletről azonnal vihetőek:
  • Műanyag bejárati ajtók szabvány méretben 100x210, Pl.: Chala 5 gríz üveggel, FÜV float üv. Iringo Classic tömör. 
  • Borovi  fa bejárati ajtók egy-két típust megemlítve: Pl.: Briliáns reflexiós üveggel, Tigrisszem savmart üveggel, vagy Jade tömör kivitelben.
  • Beltéri fóliás ajtók, fenyő beltéri ajtók készletről szabvány méretekben 75x210, 90x210, 100x210 tele vagy üvegezhető változatban 11,7 cm pallótokkal elérhető pl.: Fenyő íves 8 kazettás, Classic 2 kaz, vagy Téba 5 kazettás típusok. 
  • Műanyag ablakok szabvány méretben Pl:60x60 Bny, 90x60 Bukó, 150x150 Kfny-Bny ablakok.
Az Aranyablak Nyílászáró Szaküzletben dolgozó kollégák nagy szaktudással rendelkeznek és készségesen segítenek a vásárlóknak a megfelelő döntés meghozatalában, ajánlatok kidolgozásában. A szabvány termékek mellett az egyedi igényeket is saját gyártóüzemünkből tudjuk kiszolgálni a garázskaputól, a redőnyön át. Az Aranyablaknál megtalál mindent, ami nyílászáró vagy árnyékolástechnika. Az üzlet célja, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a vásárlás után is, ezért a garanciális időszakon túl is biztosítják a vevőknek a szakszerű segítséget.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás