• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Hódmezővásárhely

Hódmezővásárhely

Üzletvezető: Mérai Norbert

6800 Hódmezővásárhely,
Hódtó u. 1. Faház

Mobil: +36 20 260 77 34

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00

Hódmezővásárhely legrégebbi nyílászáró szaküzlete vagyunk a Hódtó u. 1. faház cím alatt. Több mint 20 éve képviseljük az aranyablak kft minőségét. Számtalan lakásban, házban, épületben és közületben építettük be mai napig is kiválóan működő nyílászárókat.
Üzletünk a város szívében a pirossal által, lidl áruházzal szemben, a bagolyvár étterem szomszédságában található. Ingyenes parkolási, rakodási területet biztosítunk vásárlóink részére.
Többnyire 2 szakképzett kolléga várja az érdeklődöket, kedves és szakszerű kiszolgálással.
Üzletünkben megnézheti a mai kornak megfelelő dekor és karcvédett vagy cpl fóliás beltéri ajtóinkat és ki is próbálhatják őket.
Óriási raktárkészlet kültéri és beltéri ajtókból, fa és műanyag ablakokból és bejárati ajtókból.
Természetesen egyedi méretben is gyártjuk nyílászáróinkat és árnyékolástechnikai termékeinket rövid gyártási határidővel beleértve garázskapu, redőnyök, rovarhálók, párkányok és kilincsek. A termékeket újszilvási központunkban korszerű gyártósorokon készítjük.
Magyar munkaerő-magyar termék!
Vonzáskörzetünkhöz tartozik szentes, csongrád ,makó, algyő,hogy csak a nagyobb városokat említsük.
Egyedi igényeit átbeszéljük és annak megfelelően ajánlunk. Legyen ez panellakás , régi polgári ház felújítás vagy új, legkorszerűbb energetikai követelményeknek megfelelő épület nyílászárói. Minőségi nyílászárók-közvetlen a gyártótól.
Jöjjön be üzletünkbe  és kérjen árajánlatot tőlünk.
Várjuk szeretettel :  Norbert és Kornél
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás