• Önhöz 50 km-es körzetben ott vagyunk!
  • 28 év gyártói tapasztalat
  • Azonnal üzemeink raktáraiból
Cegléd

Cegléd

Üzletvezető: Steklács Péterné

2700 Cegléd,
Pesti út 81.

Tel: +36 53 313 674
Mobil: +36 20 216 48 37

aranyablak@aranyablak.hu

H-P: 9.00-17.00
Szo: 8.00-12.00Az Aranyablak KFT az országban 34 szaküzlettel rendelkezik. Ennek egyik láncszeme a ceglédi üzlet. Az üzlet a város főutcáján található, bejutás a Csikós szélről. Vásárlókat parkosított udvar várja, ahol a parkolás biztonságosan megoldható több gépkocsi számára. Tehergépkocsik a rakodást könnyen meg tudják oldani a két garázskapunál.
  • Az épület két fő részből bemutatóterem és raktár. Bemutatóteremben az Aranyablak által gyártott termékek egy része kerül bemutatásra:
  • Saját gyártású EURO 92-es típus mely alapból háromrétegű üveges. Ezek a termékek kérhetők felületkezeléssel / szín minta alapján/ és melegperemmel.
  • Műanyag ablakok két, de inkább három rétegű üvegezéssel, továbbá egy és két oldalon színes ablakok, akár melegperemmel is.
  • Az ablakokhoz rendelhetők alu és műanyag redőny melyeket bemutatunk és össze lehet hangolni az ablakok színével.
  • Bemutató termünkbe található felületkezelt beltéri ajtó kilincs választással. Másik bemutatott beltéri ajtó a karcvédett vagy CPL ajtó különböző színekben, típusban és üvegezéssel, mely egyedi méretre gyártás esetén sem feláras. 
  • Található felszerelve zsaluzia, mely üzemelés közben megtekinthető.
Az épület másik felében a raktárba standard méretű műanyag és fa ablakok, fa és műanyag bejárati ajtók találhatóak, amelyek azonnal megvásárolhatók és szállíthatók. Elérhető még raktárkészleten takaróléc, szegőléc és purhab is.
Az üzletbe érkező vásárló ill. érdeklődő számára megmutatjuk a termékeket, valamint ingyenesen árajánlatot készítünk. Ajánlunk hozzá kiegészítő termékeket, például redőnyt, ami lehet akár elektromos is. Ezen kívül különböző típusú szúnyogháló, belső árnyékoló, párkány és könyöklő is megtalálható a kínálatban, de akár garázskaput is rendelhet. Az általunk gyártott termékeket egyedi méretben, egyedi igényeknek megfelelően legyártjuk SAJÁT gyártó üzemekben.
Szakképzett Kollégák segítenek az egyedi igények megvalósításában. Cegléd mellett több környező településről érkeznek vásárlók, mint például Abony, Törtel, Jászkarajenő, Albertirsa, Ceglédbercel, Dánszentmiklós, Csévharaszt, Nagykőrös, Nyársapát. Várjuk Önt is!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás