Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Variációk fenyő beltéri ajtóra otthon vagy az irodában

Variációk fenyő beltéri ajtóra otthon vagy az irodában

Otthonod tatarozása során hirtelen számos megfontolandó döntéssel és lehetőséggel találod szembe magad? Kisebb-nagyobb lépések ezek, amelyeket együttesen figyelembe kell venni, különben nem lesz tökéletes a végeredmény. A fal színe, a padlóburkolat, a berendezési tárgyak, és persze a nyílászárók, azon belül is a beltéri ajtók. Mindezek összessége adja meg számodra azt az érzést, ami az otthont otthonossá teszi, az irodát pedig dizájnossá.

Ha a széles piaci kínálatban te is új beltéri ajtók után kutakodsz, akkor jó hírünk van. A nálunk kapható fenyőből készült beltéri ajtók még nem okoztak csalódást ügyfeleink számára. Ennek magyarázata nagyon egyszerű: ezek az ajtók egyaránt szolgálnak komoly funkciókkal és dekorációs kiegészítőként. Mivel egyfajta átjárót képeznek a terek között, nem meglepő, hogy egy rosszul kiválasztott beltéri ajtó milyen rossz hatással lehet az egész hangulatára, és persze a tiédre is.

A fenyőből készült beltéri ajtók letisztult végeredményt kínálnak

A fenyőből készült beltéri ajtók a közelmúltban nagy népszerűségre tettek szert, tulajdonságainak köszönhetően remek választási lehetőséget jelentenek. Minden helyiségben stílusosan helyt állnak, mivel ötvözik a rusztikus és a modern dizájnt, ami manapság igen menő. Elsősorban, azoknak ajánljuk, akik szeretik a hagyományos és természetes elemeket, mai köntösbe bújtatva.

Rengeteg a választék, hogyan tudok dönteni?

Ha olyan szobád van, ahová közvetlenül be szeretnél látni, akkor az üvegezett fenyőfa ajtó lesz az ideális választás. Ha a természetes fény minimális átszűrése a cél a szobák között, akkor a félig üvegezhetőre tedd le a voksod. Ha pedig a teljes szolidaritás, akkor a tele, fabetétes kivitel remekül elrejti az adott szoba mögött megbújó dolgokat.

Amit már az elején tudnod kell!

A fa egy élő anyag, ezt nem kell részletezni...

Ezért az alapanyag tulajdonságainak köszönhetően a felületkezelés során számolnod kell néhány tényezővel. A manapság divatos felületkezelő anyagok, mint a lazúr vagy a viasz, amellett, hogy láttatni hagyja a fa natúr szépségét, engedi a fát lélegezni. Emiatt a terméken idővel apró változásokat tapasztalhatóak meg, ami igazából még eklektikusabbá teszi. Ahhoz viszont, hogy ezt minimalizálni lehessen és sok évig élvezhesd, javasoljuk, hogy az általunk kezelt ajtókat évente legalább egy-két alkalommal, az XGC jelölésű ápoló termékekkel frissítsd fel.

Ezek a munkálatok nem igényelnek szakmai hozzáértést, így otthon is elvégezhető, könnyedén és gyorsan.

Összegzés: ezeket a műszaki adatokat érdemes tudnod leendő ajtódról!

Azaz, mely paraméterek közösek az üvegezhető és a kazettás tele között?

  • Az így készült ajtók anyaga hossztoldott luc – vagy borovi fenyőből készül, melynek tokja 11,7 mm-es pallótokkal vagy 54 mm-es geréb tokkal készül.
  • Az 1 pontos hagyományos zárral szállított ajtók biztonságosak, alap esetben natúr kivitelűek.
  • Mindkét esetben elérhető egy- és kétszárnyú változatban is.

Az ajtók megválasztásánál érdemes tehát a szobák jellemzőit és tulajdonságait ennek alapján is figyelem bevenni. Akár a tele, fabetétes kivitel, akár az üveges lehetőség szimpatikus a számodra, minden termékünket elkészítjük szabvány és egyedi méretekben is.

A nálunk kapható fenyő beltéri ajtók remek választásnak bizonyulnak, rugalmas árazással és gyors elkészítési folyamattal. Tekintsd meg még ma sokrétű és lenyűgöző kínálatunkat, nézz körül a weblapunkon!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás