Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Trükkök az ajtók és ablakok védelmére

Trükkök az ajtók és ablakok védelmére

Egy jó minőségű nyílászáró sokáig el tudja látni a feladatát, de ennek feltétele, hogy rendeltetésszerűen használják, sőt, lehetőség szerint kíméljék is. Már vannak nagyon strapabíró ajtók és ablakok, amik a komolyabb terhelést is kibírják, de azért nem árt, ha mindent megteszünk a védelmükben, ugyanis így garantálható a minél hosszabb élettartam, és hogy sokáig sérülésmentesek és szépek legyenek.

Vannak olyan kiegészítők, illetve eszközök, amik kifejezetten az ajtók, ablakok és környezetük védelmét szolgálják. Számos lakásban lehet olyan sérüléseket találni akár a nyílászárókon, vagy körülöttük a falon, ami ezek használatával elkerülhető lenne.

Alapvető fontosságú az ütközés gátló

Az ütközés gátlót fel lehet rakni az ajtóra vagy ablakra, de akár a falra is, amivel ütközne. Ez egy rugalmas, kisméretű tárgy, ami arra hivatott, hogy megakadályozza, hogy ha véletlenül nagy lendülettel kicsapódna az ajtó vagy ablak, akkor leverje a falat, vagy maga a nyílászáró sérüljön meg. Nagyon praktikus, és sokat hozzátesz ahhoz, hogy megvédje a nyílászárók szépségét, és a fal is megmaradjon.

Vannak, akik nem rajonganak érte, mert mégiscsak van ott egy darab „valami”, és az nem néz ki jól, de az az igazság, hogy a horpadás az ajtón, vagy a levert fal sokkal csúnyább. Ezekből az eszközökből ráadásul többféle kapható, így akár designelemként is funkcionálhat, kiválaszthatjuk úgy, hogy illeszkedjen a helyiség színvilágához.

Ajtókitámasztók és becsapódás gátlók

Az ajtótámaszok és a becsapódás gátlók arra valók, hogy megakadályozzák az ajtók ki- és becsapódását például huzat esetén. Jól jön kisgyerekes családoknál, ahol a gyerekek is gyakran csapkodhatják az ajtókat, de bármikor előfordulhatnak véletlenek, amik miatt jól jön ezek segítsége. Nyílászáróink meg fogják hálálni az ehhez hasonló gondoskodást, sokáig őrzik meg szépségüket, és maximálisan ellátják a funkciójukat hosszú évek után is. Mindez pedig minimális egyszeri költséggel jár, hiszen ezek a védőeszközök nem drágák, és csak egyszer kell őket megvenni.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás