Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Szakember segítségére lehet szükség a tökéletes nyílászárókhoz

Szakember segítségére lehet szükség a tökéletes nyílászárókhoz

A nyílászárók cseréje, esetleg az újonnan épített házhoz az ajtók és az ablakok kiválasztása komoly munka, és egyáltalán nem könnyű feladat. Tudni kell, hogy pontosan mire van szükség, mekkora méretben, és milyen anyagból.

Ehhez persze nem árt, ha valamelyest ismerjük a nyílászárók világát, hiszen ennek híján nem is igazán leszünk tisztában a lehetőségeinkkel. Nyilvánvalóan nem várhatjuk el minden embertől, hogy otthonosan mozogjon ezen a területen, de nem is kell, ugyanis erre vannak a szakértők, akik az elképzeléseket segítenek átültetni a gyakorlatba.

Ha úgy érezzük, tanácstalanok vagyunk, nyugodtan kérhetünk segítséget olyanoktól, akik jól kiismerik magukat a nyílászárók területén, és képesek útbaigazítani.

 

FIGYELEM! Jól fel kell mérni a terepet

Az első és legfontosabb teendő, hogy felmérjük, pontosan mekkora ajtókra és ablakokra van szükség.
Nem feltétlenül jó, ha ennek laikusként nekiállunk, ugyanis sok mindent nem biztos, hogy számításba veszünk, amit a hozzáértők igen.

Ennek az lehet az eredménye, hogy kidobunk egy rakást pénzt olyan nyílászárókra, amik nem jók méretben, nem passzolnak a helyükre. Mindez nem fordulhat elő, ha segítséget kérünk profiktól: inkább fizessünk ezért, minthogy rengeteg pénzünk menjen el olyan ajtókra és ablakokra, amik számunkra használhatatlanok.

Persze nem lehetetlen a csere, de a legtöbb esetben macerával jár, és úgyis az a vége, hogy profival kell felméretni, hogy miből mekkora kell.


 

Fontos, hogyan történik a beépítés

Ahhoz, hogy egy nyílászáró tökéletesen el tudja látni a funkcióját, nagyon fontos, hogy jól legyen beépítve. Ezzel sem érdemes egyénileg próbálkozni, de az sem biztos, hogy jó megoldás, ha ismerőssel építtetjük be.

Ha ugyanis bármi probléma van, a garanciát úgy tudjuk érvényesíteni, ha biztos, hogy megfelelően szerelték be a nyílászárókat.
Ebből kiindulva érdemes érdeklődni a gyártónál a beépítéssel kapcsolatban.

Az Aranyablaknál természetesen ebben is készséggel állunk kedves vásárlóink rendelkezésére!

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás