Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Nem csak a Nap ellen védenek a külső redőnyök

Nem csak a Nap ellen védenek a külső redőnyök

Nagyon sok ház ablakain lehet kívül redőnyt látni, nyilván nem véletlenül. Ezek elsődleges funkciója, hogy a nemkívánatos fényt kívül tartsák, de nem merül ki ennyiben a hasznuk. A redőnyök még számos szempontból védik az ablakokat, ezért több oka is van annak, hogy érdemes őket felszereltetni. Sokan nem gondolnak bele, de egy redőny biztonságosabbá, védettebbé teheti a lakást, komoly szerepe van a hőszigetelésben, emellett az időjárás viszontagságaitól is védi az ablakot. Na persze csak akkor, ha a redőny megfelelő minőségű, ellenkező esetben több bosszúságot okozhat, mint amennyi hasznunk van belőle.

 

Tovább bírhatja az ablak is

Az ablakok általában elég komolyan ki vannak téve az időjárásnak, hiszen sokszor semmi nem védi őket a fagytól, kánikulától, esőtől, jégesőtől, hótól, vagy bármilyen szélsőséges időjárási körülménytől. Ha van egy jó minőségű külső redőnyünk, leengedett állapotban ez is védelmet biztosít az ablaknak, az üvegnek és a keretnek egyaránt. Persze egy redőny nincs állandóan leengedve, de az is rengeteget számít, hogy amikor le van, akkor nem az ablakot éri közvetlenül a csapadék, és a hőmérséklettől is védett kicsit. A redőny továbbá segít nyáron a lakáson is kívül tartani a meleget, így a hőszigetelés szempontjából is meg lehet – és kell is – említeni.

 

Fokozza a biztonságot

Sajnos napjainkban egyáltalán nem ritkák a betörések, és tény, hogy legtöbbször az ablakon át jutnak be a bűnözők. Nos, nagyban meg tudja nehezíteni a dolgukat egy jó masszív redőny, ami le van engedve az ablak elé. Ebben az esetben ugyanis a redőnyön is át kell jutniuk, ami kevésbé egyszerű, főleg ha feltűnésmentesen szeretnék véghezvinni. Az ablak csak ezután jön, tehát plusz egy „réteg” védi a házat. Egy jó redőnyt nem olyan könnyű kívülről felfeszegetni, ezért fontos, hogy adjunk a minőségre. Az Aranyablaknál minőségi redőnyökkel várjuk azokat, akik szeretnék élvezni az árnyékolástechnika előnyeit, és nem mindegy nekik, hogy mi kerül az ablakuk elé! 

 
Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás