Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Ne mondj le a minőségről!  Mindig kínálunk jó ajtót jó áron!

Ne mondj le a minőségről! Mindig kínálunk jó ajtót jó áron!

 

A minőség és ár kérdése minden átgondolt vásárlás során felmerül. A gyártási folyamatoktól az értékesítésig tartjuk kézben a nyílászáró kínálatunkat, ezért pontosan tudjuk, hogy nálunk mi mennyit ér. Nem véletlenül kínálunk elérhető áron ajtókat, ablakokat a megszokott minőség mellett, ugyanis a célunk az, hogy az átlagemberek is modern megoldásokat érjenek el rajtunk keresztül.

 

Természetesen a választható kiegészítők, a személyre szabott megoldások és a prémium alapanyagok, prémium szolgáltatások is hozzákapcsolódnak a termékpalettához, hogy a legkülönfélébb igényeket is kielégíthessük, ha a házba, lakásba való legjobb befektetésekről: a szigetelésről, biztonságról és a panorámáról van szó.

 

Karcvédett ajtó otthon

 

A karcvédett nyílászárók különös gonddal, folyamatos préseléssel és különleges borítással készülnek. A melamin bevonat mellett faerezetet idéző mintával is el vannak látva a jó megjelenés érdekében és üveges verzióban is kaphatóak.

 

Ezek az ajtók kifejezetten jól ellenállnak a nagyobb családok kihívásainak. Az eleven, soha nem nyugvó gyerekek a játék hevében gyakran nekiütköznek a berendezésnek, megkarcolják vagy akár még el is színezik azokat. Bevonatának köszönhetően mindezek a hatások meg sem kottyannak az ajtónak, mindamellett könnyedén tisztítható is.

 

A lakásban élő állatok is gyakori probléma-források. Karmolások, rágcsálás, szennyeződés – csak néhány példa azokból a kihívásokból, amelyeknek a kedvencek kitehetik a bútorokat. Egy kellően erős ajtó viszont bírja a gyűrődést velük szemben is.

 

Bejárati ajtók a teljeskörű védelemért

 

Szerencsére ma már viszonylag sok lehetőség áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy a lehető legbiztonságosabb bejárati ajtókat építhessük be. Az alapnak számító ajtók is jóval biztonságosabbak a korábbiaknál, de vannak külön kérhető extrák, amik még jobban fokozzák a védelmet, megnehezítve ezzel az illetéktelen behatolók dolgát. Emellett nem mehetünk el szó nélkül, ahogyan a modern bejárati ajtók esztétikai szerepe mellett sem, ami a ház ékévé emelheti ezeket a masszív nyílászárókat!

 

Többféle árkategóriában elérhető!

 

Lehet, hogy első körben a bejárati ajtó egyébként is a drága tételnek tűnik, és ha biztonsági extrákat is szeretnénk hozzá, az bizony dobni fog a költségeken. De az a védelem, amit egy jól felszerelt, és igazán biztonságos bejárati ajtó ad, mindenképpen megéri az árát, ráadásul, ha sikerül elkerülni így az esetleges betöréseket, lopásokat, akkor egyértelműen megtérülő befektetés egy drágább és minőségibb bejárati ajtó.

 

Dekoratív bejárati ajtó megoldások

 

A fa bejárati ajtók igazi természetközeli és barátságos hatást keltenek, ezért sokan választják. A saját termékeinket kifejezetten ajánljuk azoknak, akik a minőségi fa megmunkálására és fokozott kezelésére, időtéllóságára is odafigyelnek!

 

Emellett a fa hatású műanyag, illetve az erős, szintén nagyon időtálló fém ajtók remek választás lehetnek azoknak, akik kevesebb ápolás mellett is hosszantartó színhatást és védelmet kívánnak maguknak a családi fészek, a belvárosi lakás, vagy bármilyen féltve őrzött ingatlan védelme érdekében.

 

Kérdezz bátran, próbáld ki az ajtótervezőt, és válaszd ki a kedvencedet!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás