Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Milyen függöny kerüljön az ablakra

Milyen függöny kerüljön az ablakra

Egy jól megválasztott függöny az egész otthonunkat otthonosabbá, szebbé teheti, és még az ablakunknak is csodás keretet tud adni. De nem elég a megfelelő színt megtalálni, a forma is nagyon fontos.

Hagyományos, vagy modern

A hagyományos függönyök mellett ma már számtalan új stílusban választhatunk függönyt. A római roló, a spagetti, vagy akár a lapfüggöny is tökéletes választás lehet, akár az irodánkat, akár az otthonunkat akarjuk még szebbé, még stílusosabbá tenni.

A hagyományos függönyök azért leginkább az otthonunkban mutatnak igazán jól, míg a rolók, lapfüggönyök az irodai belátást gátolják tökéletesen, de félig felhúzva igazán jól mutatnak, és kellő fényt engednek be az ablakon. Ráadásul a tetőtéri ablakokhoz is tökéletes megoldást nyújtanak.

Illik a pliszé az ablakomra?

A pliszé olyan árnyékoló, amely harmonika szerűen simul az ablakkeretre kívülről, közvetlenül az ablaktok szerkezetre. Az anyagáról kapta a nevét, hiszen pliszírozott textíliából készül, melynek portaszító tulajdonsága van, így amiatt sem kell aggódnunk, hogy az ablakunk nem lesz makulátlanul tiszta.

A pliszé függöny fényáteresztő anyagból készül. Elsősorban rovarok ellen nyújt kiváló megoldást. A nyílászárókra kívülről felszerelhetőek, szinte minden esetben.

Szinte bármilyen ablakra felszerelhető, függőlegesen lefelé és vízszintesen oldal irányban lehet működtetni. Ráadásul az ablakunk keretét sem takarjuk el, így az tökéletesen látható marad, keretet adva így a függönynek.

A spagetti nem csak a konyhában jó

A spagetti függönyök manapság igazán divatosak. Ráadásul azért is nagyon praktikusak, mert ha úgy érezzük, kevesebb belátást szeretnénk biztosítani az ablakon át, akkor vásárolhatunk hozzá újabb darabokat, egyszerűen kiegészítve a már meglévő függönyt

Sejtelmesen átlátszó, így az ablak is kiválóan érvényesül mögötte, hiszen nem takarja el. A hangulata pedig nagyon magával ragadó, hiszen van is függöny, de mégsem érezzük azt, hogy elrejt minket a világ elől.

Akár a lakás különböző helyiségeinek elválasztására is alkalmas, hiszen az ajtókeretre is könnyen felszerelhető.

 

Ha eljön a sötétítés ideje

A kínálatunkban sokféle árnyékoló megtalálható, de az ablakunkat kiválóan keretezhetjük egy csodás sötétítő függönnyel is. Választhatjuk a hagyományos, két oldalt lelógó változatot, mely valóban úgy keretezi be az ablakunkat, mint egy szép festményt a keret. De a rolók is kiváló megoldást tudnak nyújtani, melyek között már rengeteg színben és anyagban válogathatunk.

Akármilyen függöny vagy árnyékoló mellett döntünk, érdemes átgondolni, hogy melyek a legpraktikusabbak számunkra, hiszen hosszú éveken át lesznek társaink, és tudják kiemelni ablakaink szépségét.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás