Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Miért ennyire népszerűek a karcvédett beltéri ajtók?

Miért ennyire népszerűek a karcvédett beltéri ajtók?

A belső enteriőr kialakítása, megtervezése igen bonyolult feladat, hiszen minden részletet alaposan meg kell gondolni, különösen, ha nulláról kezdjük az építkezést, vagy akkor, ha karakteres részletek nem változnak és pontosan ezekhez illőt kell találnunk valahonnan. Mivel évekig azt a képet fogjuk látni, amit magunk alkotunk, nem mindegy hogyan sikerül belőni a terveket, és hogyan mutatnak majd a valóságban. Nem is gondolnánk, hogy jelentéktelennek tűnő dolgok mennyit számítanak!

Legtöbben csak a bútorokra, könnyebben cserélhető tapétákra, szövetekre fektetik a hangsúlyt, valamint a kifejezetten dekorációs elemekre, holott nagyon fontosak például a nyílászárók is, melyek egy belső tér hangulatát gyökerestül megváltoztathatják. Egy beltéri ajtó úgy képes befolyásolni az összhatást, hogy szinte észre sem vesszük, mégis teljesen megváltoztatja a képet. Kezdésnek próbáld ki a tervezőnket és meglátod, egyáltalán nem mindegy milyen kombinációban gondolkodsz: egy-egy árnyalat is képes elmozdítani a teljes képet.

Miért érdemes a karcvédett ajtókat közelebbről is szemügyre venni?

Éppen ezért érdemes nagyobb figyelmet szentelni annak, hogy olyan beltéri ajtót válasszunk, ami nem csak praktikus, de jól is néz ki – az általunk gyártott VYMA karcvédett (régi nevén CPL fóliás) beltéri ajtók ennek a követelménynek tökéletesen megfelelnek, ráadásul verhetetlen áron kínáljuk őket!

Mit jelent az, hogy karcvédett ajtó?

A CPL nem más, mint az ajtó borítása: egy melamin akril fólia, laminátum, ami körülbelül 0,6 milliméter vastag. A VYMA karcvédett ajtók igen komoly népszerűségnek örvendenek napjainkban, ami nem véletlen, ugyanis nagyon strapabírók, emellett dekoratívak is. Az általunk gyártott karcvédett ajtók is nagyon sokfélék, ezért jól variálhatók, és garantáltan mindenki megtalálja az egyéni ízlésének megfelelőt. Kisgyerekes családok számára kimondottan ideális választás, ugyanis nagyon könnyű ezeket az ajtókat tisztítani, a nemkívánatos firkák is könnyen eltüntethetők róluk.

Hogyan lehet ilyen olcsó, ha minőségi?

A válasz röviden: azért, mert mi gyártjuk. Mi azért tudjuk kedvező áron kínálni a VYMA karcvédett ajtóinkat, mert nálunk készülnek, így a vásárlók közvetlenül a gyártótól szerezhetik be. Nincsenek forgalmazók, akik ráteszik a termékekre a saját hasznukat, tehát emiatt nem növekszik az áruk. Ennek ellenére százszázalékos minőséget garantálunk – mivel nálunk zajlik a gyártási folyamat, bátran jelentjük ki, hogy a karcvédett ajtóink nemcsak dekoratívak és olcsók, hanem magas minőségűek is!

Ha fóliás ajtót keresel, lapozd végig a kínálatunkat, garantáltan találsz majd megfelelőt! Ha pedig akár műszaki, akár más kérdésed lenne, akkor bátran fordulj hozzánk útmutatásért a szaküzleteinkben, vagy online!


 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás