Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Melyik a legstrapabíróbb beltéri ajtó?

Melyik a legstrapabíróbb beltéri ajtó?

A beltéri ajtók nagyon eltérőek lehetnek, és ez elsősorban annak köszönhető, hogy mindenkinek mások a prioritásai, és más szempontokat tart fontosnak, amikor választ. A strapabíróság azonban majdnem mindenkinek szerepel a listáján, hiszen ezek az ajtók napi szintű használatban vannak. Többször nyitjuk-csukjuk a mindennapok során, valamint egyéb hatások is érhetik őket, ezért fontos, hogy mindezeknek ellen tudjanak állni, és megőrizzék esztétikumukat, és el tudják látni hosszabb távon a funkcióikat.

Jó hír, hogy ma már azért mindegyik beltéri ajtót úgy tervezik, hogy átlagos használat mellett ne lehessen velük probléma. Vannak azonban olyan helyek, ahol az átlagosnál kicsit nagyobb az igénybevétel, ezért fokozottan oda kell figyelni arra, hogy a beltéri ajtók jól bírják a gyűrődést. Ez a helyzet fennállhat például irodaházakban, ahol folyamatosan nyitják és csukják az ajtókat az emberek, illetve kisgyerekes családoknál is előfordulhat, hogy nem teljesen rendeltetésszerűen használják az ajtókat; csapkodják, összefirkálták stb.

Karcvédett beltéri ajtók

Ha az igénybevétel nagyobb az átlagosnál, akkor nagyon jó választást jelenthetnek a karcvédett ajtók, amik egyrészt esztétikusak, másrészt nagyon sokféle kivitelben kérhetők, ezért szinte mindenhová passzolnak. Esztétikus küllemüket meg is tartják ezek a nyílászárók, ugyanis ahogy a nevünkben is benne van, karcvédettek, tehát nem lehet nekik egykönnyen sérüléseket okozni.

Irodaházakban, üzletekben, ahol naponta többször is nyitogatják, illetve csukják az ajtókat, nagyon jó megoldást jelenthetnek, és kisgyerekes családok esetében is ideális lehet. Utóbbi esetben nem lényegtelen, hogy ezek az ajtók nagyon könnyen takaríthatók – ha a gyermekek úgy döntenek, hogy művészi hajlamaikat az ajtón élik ki, könnyen eltávolíthatjuk utána a végeredményt.

A karcvédett ajtók mindemellett árban is nagyon kedvezőek, és mivel rendkívül sokfélék, bármilyen környezetbe passzolnak, minden lakásba lehet találni az ízlésnek megfelelőt. Kérhetjük üveges vagy tömör kivitelben, különböző színekkel és különböző méretekben – a lehetőségek végtelenek.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás