Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Magyarország legnépszerűbb beltéri ajtói!  Dekor vagy CPL?

Magyarország legnépszerűbb beltéri ajtói! Dekor vagy CPL?

Régen nem volt olyan széles kínálat, mint most, ezért a régi építésű ingatlanokban a luc vagy frontlemezes pallotokos ajtók kerültek beépítésre.

Az ajtót csak körbe kellett falazni és folytatódhatott tovább az építkezés.
 
Majd megérkezett hazánkba is a napjainkban használt dekorfóliás beltéri ajtó. Az Aranyablak Kft. más vállalatokkal szemben ezeket  az ajtókat nem külföldről importálja, hanem saját üzemében gyártja, és az ország szinte minden pontján, üzleteiben forgalmazza.
 
Az utólag szerelhető tokos beltéri ajtók forradalmasították az építőipart.
A faerezetes megjelenésű, tapintásra fa hatást keltő széles színválasztékban elérhető dekor ajtók jól párosíthatóak az otthoni bútorokkal. Ezért kellemes, megnyugtató, barátságos otthont varázsolhatunk a dekorfóliás ajtókkal. Kellemes árfekvésüknek köszönhetően nagyon népszerűek ezek a termékek.
 
Most jön az újdonság:
 
A lakásunkban nem az építkezés közben kerül az ajtó a helyére, hanem amikor már minden munkálattal végeztünk. Ki van festve a lakás és a parketta is a helyére került. Ezután az utólag szerelhető tokos ajtót a kitakarított lakásunkba, az utolsó műveleti elemként helyezzük a kihagyott nyílásba!
Mivel ennél a terméknél “nem hullik a forgács”, így nincs szükség utólagos szakmunkát igénylő  vakolásra, festésre.
A dekorfóliás beltéri ajtót Magyar Szabvány szerint több méretben is meg lehet megvásárolni!
 
Napjainkban már egyedi méretű beltéri ajtókat is meg lehet vásárolni, faerezetes mintával, több színben és magasabb minőségben.
Ezt az új beltéri ajtó típust CPL néven ismerjük.
 
Egy műgyanta bevonatnak köszönhetően az ajtó felülete a külső hatásokkal szemben ellenállóbb, mint a dekorfóliás beltéri ajtó borítása. Másik fontos tulajdonsága az ajtónak, hogy Magyarországon szinte az összes kialakított falnyílásba megvásárolható! Minden lakás ajtónyílása más és más. Van olyan eset, hogy egy lakáson belül több mérettel találkozunk. Ilyen esetekben a CPL beltéri ajtó a tökéletes választás.


Ez az ajtótípus sokkal több színben elérhető, mint a dekorfóliás ajtó, illetve a mai trendeknek megfelelően az oldalak színvilága tetszés szerint variálható. Üveges ajtó, fémintarziás vagy akár üvegajtó megoldás is kivitelezhető ebből a típusból.


Elmondható, hogy a műgyanta bevonattal rendelkező ajtó nem csak ellenálóbb a használattal szemben, nem csak egyedi méretben rendelhető, és olyan széles választékban gyártjuk, hogy  csak a képzelet szabhat határt.
A CPL beltéri ajtó, egy kiváló minőségű termék, nagyszerű áron közvetlenül a gyártótól.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás