Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Létezik a tökéletes nyílászáró? Honnan ismerem fel?

Létezik a tökéletes nyílászáró? Honnan ismerem fel?

Nagyon látványos és egyben gazdaságos döntés lehet a nyílászárók cseréje a lakásfelújítás kapcsán. A falak hőszigetelése mellett ez a megoldás is növeli az ingatlan értékét, így akár eladás, akár kiadás, vagy vásárlás esetén szembetűnő különbség lehet egy modern és ízléses ablak, ajtó a régiek helyett. Természetesen az is megoldható, hogy valaki egy viszonylag jó állapotú nyílászárót átfest, körbeszigetel, a profilt cseréli csak ki.

Sokan azonban inkább a teljes csere mellett döntenek, mert Magyarországon mind a fővárosi társasházakban, mind a vidéki régiépítésű házakban jellemzően elavult hőszigetelő képességű berendezések vannak jelen többségben. Már azért is érdemes az új technológiát választani, mert ahogyan például nálunk is, az alapdarabokhoz rendkívül jutányos áron hozzájuthatunk, ráadásul extrákat, dizájnelemeket és méretre gyártott megoldásokat is választhatunk, ami minden igényt kielégít.

Kinek mi a tökéletes szellőztetés és szigetelés?

Mi a jó ár-érték arányt úgy tudjuk biztosítani, hogy mind a gyártást, mind az eladást egy kézben tartjuk, saját minőségi termékeinket forgalmazzuk már évtizedek óta. No de milyen egy tökéletes nyílászáró? Kinek mi! Nézzük is meg! Elsődleges szempont lehet tehát a hőszigetelés, a kedvezőbben alakuló fűtés-hűtés költségek, a komfortos, szellőztethető belső tér. Persze a szellőztetés esetében bizonyos felhasználási szokások (például sok főzés, fürdés, divatos amerikai konyhák) esetén a résszellőző funkció mellett más megoldások is indokoltak lehetnek.

Egy páraelszívó, szellőztető, vagy egy párátlanító eszköz beszerzése is erősen javasolt a penészesedés és kellemetlen szagok elkerülése végett. Ha a külön szellőztetés megoldott, esetleg kisebb felületen szellőztethető felső kis ablakokat is beszerelünk, akkor nem kell tartani a magasabb hőszigetelési faktorú új ablakoktól, ajtóktól, melyek hatékony védőgátat képeznek mind a levegő, mind a hőhidak előtt. Akik nagy légtérrel, nagy alapterülettel, külön-külön zárható szobákkal rendelkeznek, azoknak önmagában is elég lehet a résszellőző funkció és naponta egy-egy 10 perces alapos szellőztetés például a ki-be járkáláskor.

Tökéletesen esztétikus

A lehető legszubjektívebb kérdés lehet az esztétika, dizájn, stílus, színhasználat kérdése. Ebben mindig egy adott belső enteriőr és természetesen a tulajdonos, vagy leendő tulajdonos elképzelései a mérvadóak. Jó hír, hogy nálunk mind fa, mind fém, mind műanyag nyílászárók tekintetében bőven akadnak csinos megoldások az alap, közép és felső kategóriás megoldások között is. Ilyenkor tehát érdemes a pénztárcánk, az elképzelésünk és esetleg az egyedi méretezés, egyedi dizájn között megtalálni az arany középutat.

Tökéletesen funkcionális

Egy beltéri ajtó esetében például, amiben kifejezetten az élen járunk a kínálatunk sokszínűségével és árszabásával, elég lehet, ha egy egyszerűbb, mutatós darabot választasz. Azonban, ha például a tetőtéri gyerekszoba ablakáról, a bejárati ajtóról, garázsajtóról, vagy a kazán tűzálló ajtajáról van szó, már sokkal fontosabb minden elé helyezni a biztonságot. Ha biztonságos ajtókat keresel érdemes átfutni a termékeink leírásait, ahol mind a zárszerkezetekről, kilincsekről, bevonatokról tájékozódhatsz.

Tökéletes kiegészítők

A tökéletes tehát nálunk is relatív fogalom, azonban leszögezhetjük, hogy egy minőségi és változatos kínálatból mindenki megtalálhatja a neki leginkább tökéleteset. Az az elmélet is helytálló lehet, hogy egy középkategóriás nyílászáró extrákkal, szuper kiegészítőkkel, például redőnnyel, exkluzív borítással, lakkal, biztonsági zárral, ápolószerekkel és persze profi szakember által végzett beszerelést követően tökéletesen kielégítheti a legkülönbözőbb elvárásokat is!

Műszaki, vagy árajánlattal kapcsolatos kérdésekkel keress minket bátran!


 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás