Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Legyek, szúnyogok, bogarak:  Berepülni tilos!

Legyek, szúnyogok, bogarak: Berepülni tilos!

A tavaszi és nyári szezon közeledtével sokaknál válik aktuálissá a szúnyogháló kérdése. Ahogy jön a jó idő, egyre gyakrabban vannak nyitva az ajtók és az ablakok, amit a rovarok ki is használnak és ellepik a lakást.

Nincs is annál idegesítőbb, mikor a jól megérdemelt délutáni pihenést megzavarja egy kéretlen zümmögés, vagy éppen lefekvés után a szúnyogokat kell magunkról csapkodni. Szerencsére nálunk mindenfajta nyílászáróra lehet kapni szúnyoghálót, melyekből ráadásul többféle áll rendelkezésre, így mindenki kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt.


Milyen szúnyoghálók kaphatók?
Kínálatunkban szerepel fix szúnyogháló ajtóra, fix szúnyogháló ablakra, mobil szúnyogháló, valamint pliszé szúnyogháló. A fix szúnyogháló ablakra nem elmozdítható, ajtónál természetesen kinyitható. A mobil szúnyoghálónk a redőnyházba tekerhető, ha nincs rá szükség, a pliszé szúnyogháló pedig harmonika-szerűen működik, és nagyon esztétikus. Ablakra sokan szívesen választják a mobil szúnyoghálót, amit feltekerhetnek, ha már nem kell.

Praktikus és egyszerű
A mobil szúnyogháló ott tesz jó szolgálatot, ahol időnként szükség van az eltávolításukra, hogy teljesen szabaddá tudjuk tenni az ablakot. Ez a fajta szúnyogháló bármilyen ablaktípushoz kérhető, nagyon egyszerű föl- és leszerelni. Igazán praktikus, ha redőnnyel is kombináljuk, emellett nagyon könnyen is kezelhető. Függőlegesen vagy vízszintesen is lehet alkalmazni, ez többnyire attól függ, hogy az adott nyílászáró környezete melyik megoldást kívánja meg. A függőleges működésű mobil szúnyogháló ablakok esetében szokott praktikus lenni, ajtókra azonban sokszor jobb a vízszintest választani.

Az általunk készített szúnyoghálók anyagát az UV-sugárzás nem teszi tönkre, mindegyik üvegszálas alapú, teflonbevonatú szövetből készült, mely nagyon strapabíró. A nálunk gyártott hálók kerete fehér színre színterezett alumínium profil vagy aranytölgy, dió és mahagóni színű fóliával bevont, de akár tetszés szerinti is át lehet színezni.

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás