Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Laminált ajtók: szép és jó minőségű beltéri ajtók

Laminált ajtók: szép és jó minőségű beltéri ajtók

Beltéri ajtók választásakor nagyon sok lehetőség áll előttünk, és olykor éppen a bőség zavara miatt nehéz eldönteni, hogy melyiket is válasszuk. Különböző alapanyagú és különböző kialakítású ajtók állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja azt, ami leginkább megfelel a számára.

De honnan tudjuk pontosan, mi a legjobb nekünk, illetve mire van szükségünk? Nos, számos szempontot figyelembe vehetünk a választás során. Kezdetnek például azt, hogy mekkora igénybevételt kell az ajtónak kibírnia, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy egy magánházba kerül, vagy például egy irodaházba, ahol sokkal többet használják. Fontos továbbá a hő- és zajszigetelés, a tűzállóság, de nem feledkezhetünk meg az esztétikumról sem.

Strapabíró, szép és mindenhová illik: laminált ajtó

A laminált ajtó mesterséges felületű beltéri ajtó, amit a vákuumfóliás technológia alkalmazásával készítenek. A folyamat során egy hőre enyhén lágyuló fóliát vákuum segítségével rögzítenek az ajtóra, ami így felveszi az ajtó formáját. A technikának köszönhetően az élzárások szinte tökéletesek, az illesztések sehol sem pontatlanok, mindenhol hatalmas precizitással illeszkedik az ajtóra a fólia. Az eljárás során a fóliák találkozása nem látható helyre pozícionálható, így kevésbé is lesz sérülékeny.

A laminált ajtók további nagy előnye, hogy ezzel a módszerrel gyakorlatilag bármilyen küllemű ajtó létrehozható, azaz akármilyen környezetben megállják a helyüket. A színt, a mintázatot, az ajtó kialakítását elképzeléseink szerint választhatjuk meg, hogy a lakásunkba tökéletesen passzoló ajtót kapjunk. A laminált ajtók mindemellett bírják a fokozott igénybevételt, ezért hosszú távon is jó szolgálatot tehetnek még ilyen helyzetben is.

És mibe kerül mindez?

Nem fogunk hazudni, a laminált ajtók nem tartoznak a legolcsóbb beltéri nyílászárók közé. Ugyanakkor általában véve is igaz, hogy a valóban minőségi nyílászárók nem olcsók – a minőséget bizony meg kell fizetni. Talán borsosnak tűnhet a laminált beltéri ajtók ára, de ez a pénz sokszorosan megtérül, hiszen nagyon jó és megbízható beltéri ajtókat kapunk érte, amiket garantáltan nem kell lecserélni jó ideig.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás