Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Körültekintő és vevő centrikus kiszolgálás

Tisztelt Aranyablak!

Tóth Sándor vagyok, Nyíregyházáról írok Önöknek, és a vevői véleményemet szeretném leírni.
Építkezésünket 2016. tavaszán kezdtük, és már a kezdetekkor elkezdtük a főbb beszerzési forrásokat körbejárni (építőanyag, burkolóanyag, festék, nyílászáró, stb.). Időben elkezdtük ezeket nézegetni, szeretem okával, alaposan megvizsgálni a kínálatot, az árakat, a háttér szolgáltatást, a rugalmasságot. Megmondom őszintén, mielőtt betértünk Önökhöz, szerintem a város összes nyílászáró szaküzletét feltérképeztük, és egy rádióhirdetésnek köszönhetően úgy gondoltam, miért is ne nézzem meg, mit kínál az Aranyablak. Az üzletbe betérve örömmel láttuk a kiállítási darabokat, a terméket meg tudtuk nézni, meg tudtuk fogni, és nem egy katalógusból kellett informálódnunk. Az üzletvezető, Zoltán egyből a segítségünkre volt. Zoltán első körben felmérte az igényünket, meghallgatta az elképzeléseinket, majd szakmai szemmel elmondta ő is, hogy az általunk elmondottak hogy lehetnének még jobbak. Nem lebeszélt vagy rábeszélt valamit, hanem magas szintű szakmai felkészültségével minden esetben elmondta az érveket és ellenérveket. Ez nagyban megkönnyítette a döntéseinket (szín, üveg típusa, légkamrák száma, stb.). Olyan dolgokra is felhívta a figyelmünket, amire sem mi magunktól nem gondoltunk, sem pedig más konkurens cégnél nem tértek ki.
A nyílászárók kiválasztása (hangsúlyozom, Zoltán folyamatos segítségével), a megrendelés menete könnyen és zökkenőmentesen ment.
A nyílászárókat beépítő csapat előtt is le a kalappal, reggeltől estig gyakorlatilag megállás nélkül, 1 nap alatt hibátlanul beszerelték, és bármilyen utánállítási kérésünk volt, 1-2 órán belül a helyszínre érkeztek, és orvosolták a dolgot. Ezek után nem volt kérdés számunkra, hogy a könyöklők (párkányok), beltéri ajtók, későbbiekben redőnyök és szúnyoghálók kitől lesznek.
Az ablakok beépítése után nem sokkal ismét megkerestük Zoltánt, és a beltéri ajtók kiválasztásában is segítségét kértük, és maximálisan segített is. A sikeres ajtóválasztás után már írtuk is a megrendelőt. Az ajtók 8 hetes szállítási határidejét picit hosszúnak találtam, mert az ajtók beépítésétől további munkálatok függtek (burkolás, festés), amit sajnos 8 hétig nem tudtak befejezni, ezzel is állt a munka.
A 7.-8. héten Zoltánnak ismertetve a problémánkat, hogy nagyon kellenének az ajtók, a tőle legtöbbet telhetőt megtette. Folyamatosan tartotta a kapcsolatot a gyárral, mindig informált az aktuális állapotról és státuszról, sőt, amikor az ajtók megérkeztek Nyíregyházára, Ő már nyitás előtt 1,5 órával személyesen jelent meg, hogy segítsen lepakolni a teherautót, ezzel is gyorsítva a beszerelők munkáját. A beszerelés egy pénteki napon történt, és Zoltán annyira nyughatatlan volt, hogy szombat este 21:00 óra magasságában felhívott, hogy beépítették e az ajtót és hogy minden tetszik e? Ilyet nagyon nagyon ritkán tapasztalni.
Ekkor éreztem mondhatni az egész építkezés alatt először, hogy ennek az embernek, ennek az üzletvezetőnek nem az számított, hogy én több millió forintot ott hagyjak az üzletébe, hanem neki a vevő elégedettsége a legfontosabb.
Így utólag belegondolva, az üzletbe belépéskor nem ismertem az árakat, nem ismertem a minőséget, ám Zoltán személye olyannyira megfogott engem és a feleségemet, hogy miután kiléptünk az ajtón és távoztunk, már tudtuk, hogy nem kell nekünk tovább nézelődni, megtaláltuk a számunkra legmegfelelőbb helyet.
Véleményem szerint rengeteg cégnek, kereskedőnek, gyártónak sokkal de sokkal jobban menne a sora, sokkal nagyobb üzleti sikereket érnének el, ha mindenkinél minimum egy Dankó Zoltán dolgozna.
Levelem lehet, hogy túl elfogultnak tűnik, de higgyék el, korábban nem ismertem Zoltán, egyszerűen csak ennyire elégedettek voltunk/vagyunk vele.

A legnagyobb tisztelettel:
Tóth Sándor

Nyíregyháza , 2016.12.04

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás