Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Kicsi a lakás? Akkor megmutatjuk mire jó egy harmonika ajtó...

Kicsi a lakás? Akkor megmutatjuk mire jó egy harmonika ajtó...

 

Nagyon sok ember él kicsi lakásban, ami alapvetően nem gond, ha a létszám nem indokolná a nagyobbat. Egy kicsi lakásban azonban sokszor jelent problémát a helyhiány. Aki ilyenben él, tudja, miről beszélünk: kerülgetjük a ruhaszárítót, a porszívó csak a sarokba van állítva, sokszor van valami útban – például az ajtók. Abba most ne menjünk bele, hogy milyen praktikus megoldások vannak arra, hogy mindennek meglegyen a helye. Amire ki szeretnénk térni, az az, hogy az út közepére nyíló ajtókra van megoldás, mégpedig a harmonikaajtó, ami nyitott állapotban sem foglal fölöslegesen semmi helyet, így nem szűkíti tovább a rendelkezésre álló teret sem optikailag, sem pedig ténylegesen.

 

Nem megyünk többé neki az ajtóknak

Egy szűkös lakásban szinte elkerülhetetlen, hogy egy hagyományos ajtó kinyitva útban legyen. Ha befelé nyílik, akkor az a gond, hogy az adott helyiségben nem lehet normálisan elférni, ha pedig kifelé, akkor sok esetben a közlekedőt torlaszolja el. Ez elég idegesítő, és nagyon nem praktikus, ráadásul balesetveszélyes is. Egy éjszakára nyitva felejtett ajtónak bárki nekimehet, vagy éppen egymást üthetjük le ajtónyitás során, ha valaki éppen az ajtó útjában jár. Harmonikaajtóval mindez nem fordulhat elő, mert ez az ajtótípus egyszerűen összecsukódik, ha kinyitják, így egyáltalán nem foglal plusz helyet, kizárólag az adott helyiséget zárja le. Ez a nyílászáró kifejezetten praktikus kis lakásokba, hogy legalább az ajtót ne kelljen kerülgetni.

 

Bármilyen színben és méretben

Régen a harmonikaajtó egy ronda fehér műanyagdarab volt. Sokan láthattunk ilyenek például a nagymamáink lakásában, ahogy a spejzt elválasztja a konyhától. Jó néhány emberben még ez a kép él a harmonikaajtókról, ezért ódzkodnak attól, hogy használják őket. Manapság azonban a harmonikaajtó már nem ilyen, mindenféle színben és méretben megrendelhető, hogy tökéletesen passzoljon a környezetéhez. Ennek köszönhetően egy harmonikaajtó is megállja a helyét szinte bárhol a lakásban, hiszen kifejezetten esztétikus is lehet. Minőségi, igényes harmonikaajtóért forduljon hozzánk bizalommal!

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás