Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Ipari kapuk és rakodástechnika

Ipari kapuk és rakodástechnika

A lakossági megrendelések mellett az üzleti megrendelésekkel, ipari felhasználási igények kielégítésében is otthon vagyunk az Aranyablaknál. Közel 24 éve foglalkozunk ajtó-ablak kereskedelemmel, közel 1 millió nyílászárót adtunk el ez idő alatt. Hálózatunk országszerte 34 üzletben várja vásárlóit. Az Aranyablak által gyártott termékek a legkorszerűbb gépsorokon, berendezéseken kerülnek megmunkálásra, szigorú ellenőrzés mellett.

És hogyan lehetséges az, hogy mind céges, mind lakossági megrendelések esetén a magas minőség mellett a kiemelkedően kedvező árakat is biztosítani tudjuk? Mert jól ismerjük az Ön igényeit és így alakítjuk ki a kínálatunkat. Mert nagy mennyiségben gyártunk és így az alapanyagok beszerzése is kedvező. És mert több éves kiváló kapcsolattal rendelkezünk a beszállító partnereinkkel és ők is a legjobb árakat biztosítják nekünk. Mindezt azért vázoltuk fel most röviden, mert az ipari kapukról és a rakodástechnikáról lesz szó, ami elsősorban a céges fejlesztések, kivitelezők, építők érdeklődési körébe tartozik.

Ipari kapuk, garázskapuk

Az ipari kapuk nemcsak méretezésükben, de anyagfelhasználásukban, strapabírásukban is eltérnek a családi házak, lakások nyílászáró ajánlatától. Egy telephely, egy logisztikai, vagy gyártással foglalkozó ipari épület esetében számos szabályozásnak is meg kell felelni. Ennek megfelelően az egyedi méretezést, a tűzgátló, magasabb biztonsági előírásoknak megfelelő, és persze emellett praktikus megoldásokat is biztosítjuk „

Ipari kapuk típusai

A tartós működési-és személyi biztonságot nyújtó ET 500 / ST 500 gyűjtőgarázs-kapuk széleskörben elterjedtek, keresettek. Különlegesen csendes kapufelfutást, és széles burkolat választási lehetőséget biztosítanak, ha a két legelőnyösebb tulajdonságukat kéne kiemelni.

A gyorskapuk szintén sokhelyütt szükségessé válnak. A magas üzembiztonságot megkövetelő helyekre ajánlott a beszerelésük. Magas anyagminőség és a függőleges és vízszintes nyitási irány jellemzi ezeket.

Az ipari szekcionált kapu ideális megoldás üveghomlokzatos, bevilágító kupolás és világos csarnokok lezárására. Itt már az esztétikai megjelenés igénye is felmerül, de ez természetesen nem mehet a minősített biztonsági berendezés kárára.

A lengőkapuk flexibilis megoldást jelentenek a targoncaforgalmú helyekre, rakodó egységekhez. Elsősorban beltéri elhelyezésre szolgálnak.

A redőnykapuk és a redőnyrácsok elsősorban a kemény napi szintű üzemi megterhelés esetén jönnek szóba. Ezek különösen ellenállnak a sérüléseknek és a szélhatásnak.

A szalagfüggönyök szintén a nagyméretű csarnoknyílások ideális nyílászárói. Ennek nagy előnye, hogy kialakításuknak köszönhetően rendszeres és erős átmenőforgalom esetén is minimálisra csökkenthető a hőveszteség.

Ha már a méretes helyiségekről van szó, nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a tolókapukat. Az udvari tolókapuk akár 24 méteres nyitásszélességben is elérhetők. Fontos szempont a kiválasztásukkor, hogy nem szükséges hozzá vezetősín szerelés, ezért jég, hó, durva szennyeződés esetén sem kell elakadástól tartani.

Rakodástechnikai kiegészítők

A rakodástechnika, a targoncásforgalom, a csarnokok, a fuvarozással, szállítmányozással foglalkozó ipari épületek szükségszerű kiegészítői a kapuk, garázskapuk. Emellett azonban a kiegészítők is sorsdöntők lehetnek.

A rámpakiegyenlítők ideálisak a gyors be-és kirakodást igénylő helyekre. Könnyen működtethető, biztonságos megoldás, ami automatikus vész stoppal is felszerelt.

Az előtétzsilipek elsődleges felhasználási területe a hőmérséklet érzékeny áruk rakodása. Ideális megoldás, ha a rámpakiegyenlítő belső elhelyezése nem engedélyezett.

Ha a rakodott árut védeni kell az időjárás hatásaitól, esőtől, hótól, fagytól, akkor remek megoldás lehet a kaputömítések beszerelése. Energiahatékony megoldás, ami hatékonyan csökkenti a huzathatást.

A fent felsoroltakkal kapcsolatban további műszaki leírásért, tanácsadásért vagy konkrét árajánlat bekéréséért keress minket az elérhetőségeink valamelyikén!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás