Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Így óvja meg otthonodat az előtető

Így óvja meg otthonodat az előtető

Te is láttál már olyan házakat, ahol a bejárati ajtó felett van egy kisebb tető a homlokzaton? Ezt a tetőt hívjuk előtetőnek, és valójában a te otthonod számára is hasznos lehet egy ilyen darab felszerelése. Ebben a cikkben részletesen leírjuk, hogy miért.

A homlokzat dísze

A ház építésekor a legtöbb esetben nem az a fő szempont, hogy milyen az épület homlokzata. Így a beköltözők csak később szembesülnek azzal, hogy túl egyszerűnek találják a felületet. Ezt a problémát egy előtető felszerelésével könnyen korrigálni tudjuk. Az Aranyablak kínálatában olyan előtetőt kínálunk, aminek a teteje áttetsző, és a konzolok fehér színűek. Ezáltal bármelyik otthon külső kinézetéhez illeszkedik.

Nemcsak szép, hanem praktikus is

Sokan gondolják azt, hogy az előtető csak egy dekorációs elem a házon. Annak ellenére, hogy gyönyörű dísze a háznak, sokkal több egy egyszerű dísznél. Hiszen több szempontból is védelmet nyújt.

Például, ha vihar van, akkor a házból kilépve nem fog a nyakunkba ömleni a hideg eső – ahogy hóeséskor sem kell tartanunk a szemünkbe fújt hótól. Ezáltal sokkal komfortosabban mozoghatunk csapadékos időjárás esetén is, emellett a házba sem viszünk be annyi koszt. Hiszen a lábtörlőre is kevesebb nedvesség jut, ezért szárazra tudjuk törölni benne a cipőnket. Ráadásul magát a bejárati ajtót is óvhatjuk vele a viszontagságos időjárástól.

A virágoknak is védelmet adhat

Amennyiben te is tartasz otthon növényeket, valószínűleg te is szembesültél már azzal, hogy a gyönyörű virágok a párkányon megsínylik a szélsőséges időjárást.

Ezeket a károkat csökkenthetjük azzal, ha előtetőt helyezünk az ablakok fölé. Valóigaz, legtöbbször csak az ajtó fölött láthatunk előtetőket, azonban ez nem jelenti azt, hogy csak az ajtó fölé lehet felszerelni. Az ablakok fölé is felszerelhetjük az előtetőt, ami megvédheti a nyílászárót és a párkányba rakott virágokat egyaránt.

Polikarbonát tető a tartós védelemért

Az előtetők anyaga 6 milliméter vastagságú polikarbonát. A polikarbonát széleskörben ismert ellenállóságáról: védelmet nyújt a jég, a hó és a viharos eső ellen is. Mivel áttetsző anyagról van szó, ezért szinte bármilyen épület stílusához illeszkednek a polikarbonátból készült előtetők.

Könnyed és gyors felszerelés

Az előtető felszereléséhez csak csavarokra van szükség, amivel könnyedén felfúrhatjuk a homlokzatra. Amennyiben a fal az átlagosnál vastagabb, akkor célszerű hosszabb csavarokat beszerezni a munkálatokhoz. A nagyobb falvastagság legtöbbször régi építésű házaknál szokott előfordulni, vagy olyan épületeknél, ahol vastagabb szigetelő réteggel fedték le a falat.

Az előtető az alábbi méretekben érhető el: 1300x760mm - 2db konzolos változatban, és 1700x760mm - 3db konzolos változatban. Ha nem vagy biztos abban, hogy megállapodnál a 2db konzolos előtetőnél vagy inkább a szélesebb 3 db konzolos verziót szeretnéd felszerelni, inkább a 2db konzolos előtetőt ajánljuk. Hiszen utólag toldható az előtető, így később hozzá tudsz építeni egy másik előtető egységet.

Építkezés vagy felújítás előtt állsz, és nem tudod, honnan szerezd be a szükséges dolgokat? Ez esetben hozzánk is fordulhatsz! Kínálatunk széles skálát fed le, több kategóriában is válogathatsz.

Legyen szó…

  • ablakokról,
  • beltéri ajtókról,
  • bejárati ajtókról,
  • redőnyről, vagy egyéb árnyékoló eszközökről,
  • garázsajtókról,
  • vagy nyílászárókról, az Aranyablaknál minden bizonnyal meg fogod találni azt, amit keresel.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Ez esetben nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot!


 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás