Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Hogyan lehet Ön egy elégedett vásárló? Megmutatjuk.

Hogyan lehet Ön egy elégedett vásárló? Megmutatjuk.

Nálunk még az olcsóbb termékek is jók, a magasabb árfekvésűek, pedig kielégítik a legkifinomultabb igényeket is. Hogyan is csináljuk?....

 

A mindennapok során számtalan olyan árut is megvásárolunk, amire valójában nincs is szükségünk, vagy a lehető legolcsóbbat keresve a még elfogadható kinézetű terméket választunk ki az áruházakban meg lévő választékból. Minden kereskedő vásárló is egyben, ezért mi törekszünk arra, hogy tudatos kereskedők, gyártók és vásárlók is legyünk egyben. Ezért nálunk még az olcsóbb termékek is jók, a magasabb árfekvésűek, pedig kielégítik a legkifinomultabb igényeket is. Hogyan is csináljuk?....


Bármit is szeretnénk főzni, ahhoz alapanyag, főzőberendezés, energia és befektetett munka kell, hogy készen legyen az ebéd. Az egyszerűbb ételekhez kevesebb és olcsóbb összetevőket használunk, míg a vendégváró exkluzív vacsorákhoz megvásároljuk a legdrágább, ritka alapanyagokat is.

Ha mi, mint vásárlók a piacon például krumplit szeretnénk vásárolni akkor, ha jó minőségűből nagymennyiségben egy vagy több zsákkal veszünk, még akkor is olcsóbb kilója, mint az olcsóbb silányminőségű külföldi terméké. Mi mint tudatos gyártók jól tudjuk, hogy a nyílászárók gyártása során, az alacsony árfekvésű termék előállításához is jó alapanyag kell, mert ha azt kispórolnánk, rövid időn belül tönkre menne a megvásárolt, beépített késztermék. Ezt csakúgy tudjuk elérni, ha megbízható beszállítótól nagy mennyiségben szerezzük be a jó minőségű alapanyagainkat, mellyel gondosan, takarékosan bánunk.

A mindennapi főzés során, ha ugyanazt az ételt készítjük is el különféle edényeket használhatunk. A legegyszerűbb lemez lábosoktól kezdve használhatunk öntöttvas, kerámia, összetett szerkezetű edényeket vagy kuktákat is. Mindegyikben különböző ízű ételekhez jutunk, más és más főzési időn belül és energia felhasználás mellett. Ezt tudva a termékeink megmunkálása során mi a legkorszerűbb gépeket és gyártóberendezéseket szereztük be és használjuk termékeink gyártása során. Ezek rendkívül termelékenyek, pontosak, kevés hulladékot képeznek, és az energia felhasználásuk is optimális.

Vannak kezdő és gyakorlott házi asszonyok is. Az első főzési próbálkozások alkalmával bizony nem sikerül minden úgy, ahogyan szeretnénk, mert a legnagyobb odafigyelés mellet a legegyszerűbb fogások elkészítéséhez is tapasztalat, gyakorlat kell. A gyakorlott háziasszonyok pedig sokszor még a legtöbb házimunkát is elvégzik az ebéd megfőzése alatti időben. Így van ez nálunk is az üzemeinkben. A korszerű gépi berendezéseink kezeléséhez felvett munkatársaink alapos képzést kapnak, mielőtt bármibe is foghatnának. Azt követően pedig az egyszerűbb munkafázisoktól kezdve a legbonyolultabb feladatokig megtanulnak mindent. Csak az a munkatárs láthat a következő bonyolultabb munkához, aki már tökéletesen elsajátította a kezdő lépéseket is. Ezért is törekszünk dolgozóink folyamatos képzésére és a betanult jól dolgozó munkatársainkat nagyon is megbecsüljük. Hiszen ez nemcsak az Aranyablak Kft. alapvető, hanem a vevőink érdeke is.

Vajon minden a jelenlegi nyílászáró piacon szerepet vállaló kereskedő vagy gyártó is meg tud felelni a Társaságunknál kialakított gyakorlatnak? Ennek megítélése nem a mi kompetenciánk, azt a vevők döntik el vásárlásaikkal.

De az szinte biztos, hogy ha ugyanazt a terméket, más gyártó egyedileg vagy kisszériában állítja elő ugyanabban a minőségben, mint mi, akkor azt jóval a mi fogyasztói árunk felett tudja csak legyártani és értékesíteni. Ezért állíthatjuk, hogy nálunk még az alacsonyabb fogyasztói árú termékek is páratlanul jók, megbízhatók.

A hozzánk látogató vásárlóinknak azt ajánljuk, hogy a termékek ára mellet hasonlítsák össze a megvásárolni szándékozott terméket más hasonló, vagy ugyanolyan termékkel. Vessék össze, hogy a más üzletben is kapható termék anyaga, kialakítása a beépített vasalatok, egyéb szerkezeti elemek vajon ugyanolyanok-e, mint a nálunk látott termék. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a tudatos vásárló csak olyan kereskedőtől vásárol, akihez esetleges panaszaival vissza is tud menni. Az ismeretlen hátterű gyártók vagy kereskedők, sajnos, gyakran ahogy jöttek, úgy el is tűnek, és ha baj van, nem lehet már őket elérni.

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás