Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Ha számít az otthon szépsége, karcvédett ajtó a megoldás

Ha számít az otthon szépsége, karcvédett ajtó a megoldás

Mindenki számára természetes dolog, hogy vigyáz az otthonában található berendezési tárgyakra. A bútorok ugyanis akkor szépek, ha nagy igénybevétel mellett is tiszta, rendezett és főként karcvédett a megjelenésük. De mi a helyzet a lakás azon kellékeivel, melyekre kevésbé gondolunk?

Ilyenek például a nyílászárók is, melyekre, ha nem figyelünk oda eléggé, könnyen és gyorsan amortizálódhatnak. Különösen az ajtók, melyeken nap mint nap rendszeres az átmenőforgalom.

Szerencsére ma már nem kell amiatt aggódnunk, hogy ez kárt tenne a nyílászárók kinézetében. A karcvédett ajtók hatékonyan ellenállnak a sérüléseknek és segítenek abban, hogy otthonunk mindig szép és rendezett maradhasson. Most megmutatjuk azt, hogyan!

Miért jön jól bármelyik otthonban a karcvédett ajtó?

Elsőre sokan azt gondolják, hogy egy ajtó esetében felesleges a karcvédelem, hiszen mi baj történhetne egy nyílászáróval abban az esetben, ha vigyázunk rá? Sajnos azonban véletlen balesetek még abban az otthonban is történhetnek, ahol a legjobban odafigyelnek a berendezés és a nyílászárók állapotára.

Nekiütközhetünk egy nagyobb teher cipelése során az ajtónak, vagy szellőztetés közben kivághatja azt a huzat és a baj már kész is. A nyílászáró megütődik, megkarcolódik, sérült lesz, az eredeti állapot visszaállítása pedig rendkívül nehéz lehet.

Egy karcvédett ajtónak azonban egy ilyen baleset meg sem kottyan, és még az erős igénybevétel mellett is hosszú ideig olyan marad, mintha csak aznap lett volna felszerelve.

Kinek érdemes karcvédett ajtót vásárolnia?

A karcvédett ajtók kifejezetten jó szolgálatot tesznek az olyan lakásokban, ahol nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, például kisgyermekes családok esetében. De irodákba vagy üzlethelyiségekbe is érdemes ezt a megoldást választani, ahol rendszeres a mozgás, és az ajtók nagyobb eséllyel vannak kitéve az ütéseknek, sérüléseknek.

A fokozott használat során általában nagyobb a sérülések veszélye, még abban az esetben is, ha szándékosan nem rongálják az emberek az ajtót. De a karcvédett ajtó a rongálásnak is hatékonyabban képes ellenállni. Nemcsak a karcolásoktól védett, de akár a firkák is könnyebben eltávolíthatók róla.

De a karcvédett ajtók bármelyik háztartásban jó szolgálatot tesznek, ahol fontos az, hogy a harmonikus összkép ne nyílászárók megjelenésén múljon, és az ajtók a rendszeres használat ellenére hosszú évek után is tökéletesek legyen.

Miért érdemes a Vyma karcvédett beltéri ajtókat választani?

Az Aranyablak Kft. által gyártott Vyma karcvédett beltéri ajtó tökéletesen ellenáll a magas igénybevételnek. Strapabíró anyagból készülnek, esztétikus megjelenésükkel pedig bármely otthonban képesek úgy illeszkedni, hogy kellemes, harmonikus összképet teremtsenek.

Többféle színben, dizájnban és méretben érhetők el, valamint tömör, illetve üveges ajtók közül is választhatunk, anélkül, hogy ez a funkciót befolyásolná. Mindezt annak érdekében, hogy mindenki megtalálja azt a darabot, mely leginkább illeszkedik saját elképzeléseihez és otthona, irodája vagy üzlethelyisége stílusához.

A különleges kialakításnak köszönhetően a Vyma karcvédett beltéri ajtók képesek ellenállni a karcolásoknak, sérüléseknek, könnyebben tisztíthatók, és a makacs foltok is eltávolíthatók róluk. Éppen ezért nem kell aggódnunk amiatt, hogy néhány év után javításra vagy cserére szorulnának. Segítségükkel bárki megteremtheti álmai otthonát, mely akár több generáción át szép és otthonos családi fészek lehet.

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás