Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Gyönyörű bejárati ajtók széles választéka

Gyönyörű bejárati ajtók széles választéka

 

Az otthon, édes otthon érzése minden hazaérkezéskor

 

Amikor kiválasztjuk a bejárati ajtónkat, több szempontot kell mérlegelni, hiszen ez lesz az az ajtó, ami elválasztja a házat a külvilágtól, ez fog tulajdonképpen védeni minket, és persze a vagyontárgyainkat. Nyilvánvaló, hogy nagyon fontos, hogy a bejárati ajtónk kellőképpen biztonságos legyen.

 

Szerencsére ma már viszonylag sok lehetőség áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy a lehető legbiztonságosabb bejárati ajtókat építhessük be. Az alapnak számító ajtók is jóval biztonságosabbak a korábbiaknál, de vannak külön kérhető extrák, amik még jobban fokozzák a védelmet, megnehezítve ezzel az illetéktelen behatolók dolgát. Emellett nem mehetünk el szó nélkül, ahogyan a modern bejárati ajtók esztétikai szerepe mellett sem, ami a ház ékévé emelheti ezeket a masszív nyílászárókat!

 

A biztonság több ponton is érvényesül

 

Sajnos manapság a biztonság egy olyan dolog, amire kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis bárki lehet betörés, illetve lopás áldozata. Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy úgy vásárolunk bejárati ajtót, hogy nem nézünk utána a biztonsági paramétereinek, hiszen komoly károkat szenvedhetünk el, ha illetéktelenek különösebb akadály nélkül be tudnak jutni a házunkba.

 

Mitől függ a biztonsági szint?

 

Az, hogy a bejárati ajtó mennyire biztonságos, sok mindentől függ. Általában a minőségi bejárati ajtók különösebb extrák nélkül is ellátják a védelmi feladatokat, de persze nem mindegy az sem, hogy miből készült az adott ajtó, illetve vannak-e bizonyos megerősítések, milyen a zár.

 

Nagyon régi ajtók esetében előfordult, hogy még olyan kulcs is nyitotta a zárat, ami nem kifejezetten az adott ajtóhoz tartozott. Ez minimum ijesztő, hiszen ilyen alapon kis szerencsével bárki bejuthat a házunkba, akinek hasonló kulcsa van, mint nekünk.

 

A mai modern bejárati ajtók esetében ez azért már nem fordulhat elő, mert többpontos zárak léteznek, amik eléggé egyedivé teszik az ajtókat ahhoz, hogy ne lehessen véletlen egyezés.

 

A minőségért cserébe érdemes pénzt kiadni

 

Lehet, hogy első körben a bejárati ajtó egyébként is a drága tételnek tűnik, és ha biztonsági extrákat is szeretnénk hozzá, az bizony dobni fog a költségeken. De az a védelem, amit egy jól felszerelt, és igazán biztonságos bejárati ajtó ad, mindenképpen megéri az árát, ráadásul, ha sikerül elkerülni így az esetleges betöréseket, lopásokat, akkor egyértelműen megtérülő befektetés egy drágább és minőségibb bejárati ajtó.

 

Dekoratív megoldások

 

A fa bejárati ajtók igazi természetközeli és barátságos hatást keltenek, ezért sokan választják. A saját termékeinket kifejezetten ajánljuk azoknak, akik a minőségi fa megmunkálására és fokozott kezelésére, időtéllóságára is odafigyelnek!

 

Emellett a fa hatású műanyag, illetve az erős, szintén nagyon időtálló fém ajtók remek választás lehetnek azoknak, akik kevesebb ápolás mellett is hosszantartó színhatást és védelmet kívánnak maguknak a családi fészek, a belvárosi lakás, vagy bármilyen féltve őrzött ingatlan védelme érdekében.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás